Nektek is van gondotok a
"Tell Us What You Think About This Youtube Video" elnevezésű task-kal?
Nekem csak annyi lenne a gondom, hogy mikor rányomok, és a bing nevű keresőprogrammal keres, nulla találatom van.
Egyszerűen nem hozza be. Chrome-ot használok, de ugyanez a helyzet mozilla progival is.
Megkerestem google-lal, megnéztem úgy, kitöltöttem, de úgy meg nem fogadja el....?
peterdiosi wrote:Lehet tényleg ott a probléma forrása.nekem mukodik!
telepeitve van a bookmarkleted?
elsokent feladat inditas a narancssarga mezoben. aztan bingen vagy google-n megnyitni a reklamot attol fugg melyiket keri. ELSORE HA A TALALAT NEM JON BE, akkor direktben bemasolni a keresojebe majd amikor megnyitja a youtube-on akkor raklikkelni a bookmarkletre. elindul a szamlalo. 70 mp. utana leokezni es kesz.
amugy N'JOY elektromos cigerettat reklamoznak, es ket kerdes van. mi tetszik es mi nem illetve ajanlanad e ismerosodnek a reklamot.
peterdiosi wrote:nekem mukodik!
telepeitve van a bookmarkleted?
elsokent feladat inditas a narancssarga mezoben. aztan bingen vagy google-n megnyitni a reklamot attol fugg melyiket keri. ELSORE HA A TALALAT NEM JON BE, akkor direktben bemasolni a keresojebe majd amikor megnyitja a youtube-on akkor raklikkelni a bookmarkletre. elindul a szamlalo. 70 mp. utana leokezni es kesz.
amugy N'JOY elektromos cigerettat reklamoznak, es ket kerdes van. mi tetszik es mi nem illetve ajanlanad e ismerosodnek a reklamot.
peterdiosi wrote:pont akkor szarakodik a crowdflover, amikor a legjobban kellene, hogy meglegyen meg 1 dollar. lefagy, lassu, haldoklik ne felj masnap minden oke.
Es megvan.