Bucoland wrote:
Olvasgattam vissza az első 6 oldalt. Óránként frissítettem, regisztráltam crowdflowerre...stb.
Se task, se offer (azt még sose láttam az oldalon), CF -en skill testet sem tudtam kitölteni. Remek... ^^"
Crowdflover nem ad offereket.
csak taskokat amit magan az oldalon nem tudsz megcsinalni, mert kulonbozo ptc oldalaknak adja ki. megtudod neznia statisztikat hol mikor mennyi taskot csinaltal es mennyi a sikeressegi szinted, minel magasabb annal tobb task ESELYT kaphatsz. vannak ugynevezett skill tesztek. ezek kepsites vagy hozzaertes vagy nevezzuk barhogy ha ilyeneket sikerul megcsinalni akkor is kaphatsz tobb ESELYT taskokra. figyelem. nem taskot, hanem ESELYT a taskokra.
Fugg attol is melyik orszagban vagy.
elofordul hogy nincsenek skilltestek amik pl nemet spanyol lengyel nyelvu tudast igenyelnenek.
van egeszsegugyi es mindenfele. de jelenleg csak crowdflover editort es moderatort keresnek profi angol tudassal.
Frissiteni mindig erdemes mert van ugy hogy a taskokat 2 perc alatt viszik el ha keves van es nepszeru. nekem par honapja ket het alatt mindossze egy taskom volt.
a twitteres angolokrol pedig rendre lemaradok.
szoval nem csak tudas es hanem szerencse kerdese is.