fules65 wrote:Nekem is ilyeneket írogat.
Mindig megpróbálom, de az után a néhány adat után (én pl. iPhone-t írok és desktopot)
közli azt, amit neked is írt.
Ez szerintem is azt jelenti, hogy bár a tesztet megcsináltam, nem felelek meg nekik.
Hogy miért, ki tudja ???? Már az 5. számú survey óta ezt csinálja velem.
Majd valaki nálam okosabb felvilágosít!
fules65 wrote:Ezek a Taskok utálnak engem!
![]()
Egy csomó spanyol és potugál nyelvű task van, amit az én igen hiányos spanyol-potugál nyelvtudásommal is meg tudnék csinálni, (official website keresés, telefonszám-cím egyeztetés, stb.).
De a hajam kihullik attól, hogy a tuti jó válaszomat hibásnak minősíti és ezért 'low accuracy' miatt
kidob a taskból. Már nem is veszem a fáradságot, hogy jelezzem nekik, hogy pl. az általuk megadott cégnév-cím
tökre megegyezik azzal, amit a honlapon látok, be is jelölöm, hogy minden oké, erre kidobja hibásnak, hogy én azt jelöltem be, hogy a cím nem oké, de szerintük igen, ezért a válaszom hibás. De én is azt jelöltem be, hogy jó !
Könyörgöm, milyen az ellenőrző progijuk, hogy egy igen-nem között nem tud különbséget tenni!!!!!
És hiába írnám meg az ellenvéleményem, ha igazam van sem írnák utólag jóvá a centjeimet!
Na mindegy, csak muszáj volt morognom egy kicsit.
gregorman wrote:fules65 wrote:Nekem is ilyeneket írogat.
Mindig megpróbálom, de az után a néhány adat után (én pl. iPhone-t írok és desktopot)
közli azt, amit neked is írt.
Ez szerintem is azt jelenti, hogy bár a tesztet megcsináltam, nem felelek meg nekik.
Hogy miért, ki tudja ???? Már az 5. számú survey óta ezt csinálja velem.
Majd valaki nálam okosabb felvilágosít!
Arra lennék kiváncsi, hogy ha a válaszok összes kombinációját kipróbálom, s akkor sem lesz jó, akkor milyen válaszokkal lehet jól megoldani a tesztet?![]()
peterdiosi wrote:rubric9 wrote:fules65 wrote:És mindig teljesen egyformán töltötted ki ?
Igen.
elarulnad a valaszadasi opcioid? mert eddig senkinek sem sikerult!
Claridge wrote:peterdiosi wrote:rubric9 wrote:fules65 wrote:És mindig teljesen egyformán töltötted ki ?
Igen.
elarulnad a valaszadasi opcioid? mert eddig senkinek sem sikerult!
Sziasztok!
Nekem is sikerült másodszorra. Én a két androidos kütyüt jelöltem be és hogy laptopot használok.
Lehet nálatok az a hiba, hogy a Crowdflower Account személyes adatainál (Edit Profile) előtte ki kell tölteni a születési időt.
fules65 wrote:Én végig a Crowdflower Skill Testről beszéltem, és úgy érzem néhány előttem szóló is.
Egyébként nálam ki van töltve a születési dátum, mert már egy korábbi Skill Testnél belecsúsztam abba a hibába, hogy nem volt kitöltve, és ezért buktam a tesztet.
De a Pre-screening Survey 5 óta nem tudok átmenni ezen a teszten.
fules65 wrote:peterdiosi wrote:minden egyes 50 dollar utan amit taskokbol csinalsz kapsz 5 dollar bonuszt!
Ez így van ! Épp most tapasztaltam !![]()
![]()
Egyébként új CrowdFlower Skill Test Prescreening 8 van, és hurrá, ezen átmentem !!!!