Posts | 607 |
Member Since | 15 Mar 2011 |
Last Visit | 29 Aug 2021 |
Likes Given | 181 |
Likes Received | 255/131 |
ivanlevente wrote:en szerintem arra gondolhat ami nalam is elofordul parszor pl a napi 4 zoldbol egyikre amikor rakattintok nem jon elo szamlalo es nem irja jova a reklamot, ez nem mindig van nalam csak neha. vagyis reklamra kattintasy aztan cicara aztan szamlalas meg sehol csak a hirdetett oldal portalja. sokszor csak az jut eszembe a jo edes anyjat annak aki ilyen reklamot nyom be. mintha egy virusos retek lenne.Hogy erted azt hogy "rossz" ?
zsizso61 wrote:Sziasztok!
Olvastam fentebb, hogy más is szokott kapni olyan reklámot, ahol nem fut számláló, csak felpattan egy ablak, és az első mondat Így kezdődik "The advert you are about to view is a framebreaker
PLEASE READ THIS MESSAGE" Ezt miért kapjuk? Azt nézik nem robotok vagyunk e? Ha már meg kell tenni, legalább ne az 0,5, vagy 1centessel tegye már. Nem először fordul elő velem, hogy ezeket nyúlta le a rendszer.
Köszi.
rubric9 wrote:zsizso61 wrote:Sziasztok!
Olvastam fentebb, hogy más is szokott kapni olyan reklámot, ahol nem fut számláló, csak felpattan egy ablak, és az első mondat Így kezdődik "The advert you are about to view is a framebreaker
PLEASE READ THIS MESSAGE" Ezt miért kapjuk? Azt nézik nem robotok vagyunk e? Ha már meg kell tenni, legalább ne az 0,5, vagy 1centessel tegye már. Nem először fordul elő velem, hogy ezeket nyúlta le a rendszer.
Köszi.
Nem, nem azért. Csak figyelmeztet hogy az oldalon előfordulhatnak felugró ablakok, illetve átirányíthat másik webcímre. Amikor feladják a reklámot ez még nincs megcsinálva, de miután megerősítik a reklámot, módosítják a weboldalt hogy frissítse magát valamelyik másodpercben, így te nem kapod meg a pénzt, ő meg gyakorlatilag ingyen kapja a nézőket amíg nem törlik a hirdetését
benzaghi wrote:Sziasztok!
Gondoltam én is beköszönök hozzátok. 3 napja regisztráltam, 2 napja vagyok premiumon, és ma kértem ki az első kifizetésemet. 3 nap alatt majdnem 11 dollár szerintem nem rossz. Általában napi 4-6 0.01 és 0.02-s hirdetést kapok, emellett szinte csak offereket csinálok.
Szép napot mindenkinek!