Please wait...
HomeForumInternationalHungarianKerdesek. stb.
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Kerdesek. stb.

#481 by baby58 » Sun Jan 25, 2015 11:37

baby58 wrote:
pilis58 wrote: Sziasztok! Én azt szeretném tudni hogy van 8500 pontom,ezt át lehet konvertálni valamire,és hogy? Köszi a választ. pilis58

Ezt alighanem rossz helyre írtad,mert ezen az oldalon nincsen pontozás.
Talán azon az oldalon kellene érdeklődni. :thumbup:
baby58
Posts186
Member Since20 Feb 2012
Last Visit7 Apr 2023
Likes Given27
Likes Received74/59

#482 by peterdiosi » Sat Feb 07, 2015 17:19

.
peterdiosi
Posts500
Member Since26 Sep 2012
Last Visit12 Sep 2015
Likes Given51
Likes Received93/76

#483 by peterdiosi » Sat Feb 07, 2015 17:23

Nem igaz, hogy nem lehet beszelni a szponzorral.
Nekem bolgar sot az elso premiumomat O vette nekem. Sot a levelben csak felajanlja, hogy vegyek tagsagot premiumra de amikor O megvette az elsot neki nem is kerult 17 dollarba mivel ha refnek veszi kedvezmenyt kap.
Ime:
"
Hi mate,

My name is Georgi and I'm the person who referred you to the site Clixsense. If you want to learn how to earn more money with the program and not just cents, feel free to contact me at my email address ......... or my skype: " .......... "

Clixsense have one of the cheapest premium account from all elite PTC sites! It`s only $17 per year. This is an investment that will return quickly.

Premium account will give you very good start to earn money with ClixSense.

Good luck. :)"

Itt is tud neked irni belso levelezesben, de, ha akar, akkor megad egy email cimet amint beszelhettek.
Az sem igaz, hogy mas oldalon jobban fizet a task. Sokan esnek abba a hibaba, hogy nem hasznaljak ki a bonuszlehetosegeket. Messzemenokig a clixsense a legjobban fizeto oldal.

eva61 wrote:
Regiszter wrote: Hello!
Gábor vagyok, abszolút ismeretlen világ ez számomra, a szponzorom vagy reffem egy mexicoi akivel nem lehet komunikálni, általános infókra lenne szükségem, nagyából mindenre pl hogy tudok hirdetést feladni, mi az a szerveridő, mikor kellene fent lennem, mindennap nyomom, de nem értem kérem aki tud segítsen

Köszönöm előre is :D

Szia Gábor!
A szerveridőt látod a fiókod jobb oldalán, illetve a grid tábla alatt. A szerveridő a mi időnktől 6 órával kevesebb. Mindennap reggel 6-tól másnap reggel 6-ig tart a mi időnk szerint egy nap. Érdemes az oldalra naponta többször látogatni, mert többször vannak hirdetések. Ha a toolbar-tletöltöd, akkor a képernyőd jobb felső sarkában - ha rákattintasz -, látni fogod mennyi hirdetés,ill. task van.
A szponzorral nem lehet beszélni, az enyémmel sem, az csak ott van, hogy ki alá regisztráltál.
A referrallok akik majd a hirdetésedre alád regisztrálnak. (Szerintem ez az oldal agyon van hirdetve, nem sok remény van, hogy valakit sikerül szerezned -ez az én véleményem, de nyugodtan hirdess, ha van miből.)
Az advertisement-nél tudsz hirdetni, a linkeddel, ami nálam piros, de van rövid link is.
Ha van rá pénzed, érdemes tagságot venni, mert ezen az oldalon csal 17 dollár egy évre, ez más oldalakhoz képest olcsó.
Szerintem a task-okat érdemes csinálni, mert azzal lehet jól keresni, főleg ha tudsz angolul. Ha nem annyira, akkor fordítóval is jól lehet boldogulni.(Én azzal csinálom, de nem ezen az oldalon, mert a másik többet fizet.) Nagyon korán, úgy hajlani 2 óra és 4 óra között szokott lenni magyar is, egy kaszinós, nagyon egyszerű és itt 7 centet fizet.
Most ennyi jutott eszembe.
Jó munkát és sok$
üdv eva61
Last edited by peterdiosi » Sat Feb 07, 2015 17:30 » edited 2 times in total
peterdiosi
Posts500
Member Since26 Sep 2012
Last Visit12 Sep 2015
Likes Given51
Likes Received93/76

#484 by Fabian4 » Wed Feb 11, 2015 19:31

Helló!

Az lenne a kérdésem hogy akik már régebben csinálják ezt szedtek-e össze vírust valaha?

Szívesen csinálnám ezt a melót, de ahogy látogattam azokat a "bizalomgerjesztő" reklámokat egyből arra gondoltam hogy bekaptam pár vírust :(

Akinek van bármi tapasztalata annak szívesen várom a véleményét.
Fabian4
Posts1
Member Since21 Dec 2013
Last Visit24 Feb 2015
Likes Given0
Likes Received0

#485 by szinuhe » Fri Feb 13, 2015 22:08

Én már két éve csinálom ezt az oldalt, de még nem találkoztam itt vírussal, az offer falon levő letöltési ajanlatokkal azonban én vigyáznék a helyedben. :D
szinuhe
Posts133
Member Since5 Mar 2013
Last Visit1 Jun 2019
Likes Given0
Likes Received39/33

#486 by bee_b13 » Sat Feb 14, 2015 11:30

Én kb heti egyszer a clixgrid-nél kapok vírust, de blokkolja az oldalt a vírusírtó. Vettem fizetős vírusírtót a clixgrides pénzből, gondoltam nem árt. Az offerek valóban gázosak, még az elején én is letöltöttem valamit amit nem kellett volna, megküzdöttem mire leszedtem a gépről.
bee_b13
Posts7
Member Since24 Nov 2014
Last Visit13 Feb 2023
Likes Given0
Likes Received2/2

#487 by peterdiosi » Sun Feb 15, 2015 11:16

sima napi klikkekben is van virusos fokent "ad advert"-es,
de ez nem virus inkabb egy kellemetlen eroszakos reklam program ami lassitja a geped a sok rohadt rejtett felugro ablakaval. leszedni azert nehez mert mindig mas neven van fent es legtobbszor fura helyre menti el magat pl. usb eloszto stb...
pl egy program neve: superadvertise de hiaba keresed a gepen hogy a programok kozul uninstallald mert a gepre pl wolksvagen neven menti el magat. es mint irtam lehetetlen helyekre.
meg ha a clix szuri is ezeket azert neha beszedheted.
toltogetni ne toltogess szarul fizet es nem megbizhato. a legbiztosabb meg mindig az :
ne nyiss meg es ne tolsts le ismeretlen eredetu gyanus oldalakat. par dollar letoltes miatt tobb lehet a veszteseged.
peterdiosi
Posts500
Member Since26 Sep 2012
Last Visit12 Sep 2015
Likes Given51
Likes Received93/76

#488 by laci55 » Wed Mar 04, 2015 05:28

Az elmúlt két napban kaptam jelzést, hogy van surveys feladat (nyugdíjjal kapcsolatos). Szépen el is kezdtem. Bekérte az életkort, nemet, melyik régióban lakom, aztán elköszönt (pedig milyen jól jönne az az 1$)
Nem tudjátok mik a nyerő értékek a továbblépéshez? (Ha egyáltalán még egyszer megkínál vele)
laci55
Posts216
Member Since11 Jun 2013
Last Visit10 Sep 2022
Likes Given0
Likes Received56/47

#489 by ivanlevente » Fri Mar 06, 2015 20:32

A "nyero ertekek" az hogy ne hazudj. Mindig csak az igazat add le meg hogy ez megegyezzen az adatokkal a profilodrol.
Nyilvan nem minden kerdoivre lehet mindenki megfelelo.
ivanlevente
Posts607
Member Since15 Mar 2011
Last Visit29 Aug 2021
Likes Given181
Likes Received255/131

#490 by peterdiosi » Sat Mar 07, 2015 03:57

nyero erteket ugy erti mennyi idos kort fogad el. sajnos lehet hogy egyiket sem mert vannak rossz kerdoivek. ahogy ok megtehetik hogy 100%-os kitoltes utan kiirjak, hogy megcsinalta az adott szamu alany ugy mi is hazudhatunk nem keveset. mert annal gusztustalanabb dolog nincsen, mint amikor elrabolnak az ember eletebol hosszu perceket korrekt valaszokat kapnak es a vegen valamilyen rohadt kifogassal nem akarnak jovairni. ez nem a clix hibaja hanem a kerdoivet aki feltolti aze, mert konkretan rakenyszeritik az embert a hazugsagra. Persze ketoldalu a dolog, mert, ha en teszek fel kerdoivet pl arrol hogy megvennek a termekeimet es kik es hol elnek es mennyi idosek akkor kaphatok egy hamis kepet. de azt ne felejtsuk el, hogy a vilagon nincsen reprezentativ felmeres, mert mindenki azt mond amit akar.
Ami biztos, ha csakis az igazat mondod egy kerdoivben, akkor eselyed sem lesz barmennyi penzt is keresni en leirtam mar szamos tapasztalatom ezekkel kapcsolatban.
nem a szemetsegre buzditok senkit csak sokat szivtam a trogerebbnel trogerebb cegek kerdoivjeivel, ha ok ugy, akkor en igy.

Viszont ez rendkivul fontos: ""hogy ez megegyezzen az adatokkal a profilodrol"""
mert ha ott az van hogy te 55 eves vagy a kerdesre meg azt irod 18 akkor egybol kidob a legegyszerubb ah nem toltod kia profilt igy kevesebb kerdoivre van eselyed de nagyoba a sikeres kitoltes aranya.

Ezt pl .: egy masik topicban irtam elo pelda miert nem lehet hazugsag nelkul meguszni, ha penzt akarsz keresni:

A surveys-ek feladoi pedig maguk dontenek arrol mennyire gerincesek. nem a kifizetesekkel van gond hanem azzal hogy legtobbszor egy olyan kerdest rak fel utoljara amire semmilyen valasz nem jo.
pl hany laba van egy tehennek? 43, 19 vagy 24? barmit irsz be beszopat.
ezek a tipikus alja cegek. miutan minden kerdesre valaszt kaptak nem akar fizetni ezert kidob egy szar kerdessel.
Last edited by peterdiosi » Sat Mar 07, 2015 04:06 » edited 5 times in total
peterdiosi
Posts500
Member Since26 Sep 2012
Last Visit12 Sep 2015
Likes Given51
Likes Received93/76

#491 by laci55 » Sat Mar 07, 2015 10:52

Köszönöm a válaszokat. Sajnos nem vittek előbbre :(
Levente, igazad van. Az igazat, csakis a színtiszta igazat :) Vagy legalábbis mindig ugyanazt hazudjuk :lol:
Csakhogy ez a kérdőív, érzésem szerint pont nekem szólt (volna), mivel az 59 évemmel, valamilyen szinten érintettnek éreztem magam. De, hát úgy tűnik nem én vagyok a célcsoport. Ezért lettem volna kíváncsi rá, hogy melyik az a korosztály, amelyik bejön :P
laci55
Posts216
Member Since11 Jun 2013
Last Visit10 Sep 2022
Likes Given0
Likes Received56/47

#492 by baby58 » Sat Mar 07, 2015 21:35

Napok óta kijelez 5 survey-t de egyet sem ad be :twisted: ,Ilyenkor mi van? :o
baby58
Posts186
Member Since20 Feb 2012
Last Visit7 Apr 2023
Likes Given27
Likes Received74/59

#493 by petifuvar » Thu Mar 19, 2015 12:08

megint bekerült a HOGYAN KELL PÉNZT CSINÁLNI reklám , és persze hogy nem ad érte semmit
petifuvar
Posts38
Member Since6 Jul 2010
Last Visit16 Jan 2019
Likes Given0
Likes Received14/8

#494 by bee_b13 » Sat Mar 21, 2015 12:42

Elég sok céghez beregisztráltam, nagyon sok kérdőívet kitöltöttem, talán most már elmondhatom van benne gyakorlatom, és tudom, hogy máshol mennyire korrektek. Most a napokban volt itt egy elég hosszű kb 2 órás cucc, IT -s kérdőív, kb 3,5 dollárért először kidobott azzal a legvégén, hogy ez már kitöltöttem, persze, hogy nem!, írtam a supportra, azt írták, hogy nem tudnak mit csinálni, mert nem jött elő a "vége" ablakocska. Erre eltelt pár nap , bárhová kattintottam az a kérdőív jött elő, volt időm, gondoltam megint végignyomogatom, most azzal jött vissza, ugyanott a legvégén, hogy a szerver nem elérhető. Hát persze... IT-s vagyok, tudom , hogy nem kell hozzá nagy ész, hogyan kell leprogramozni, úgy hogy mindenféle hibaüzenetet adjon vissza a végén. A többi saját kérdéőíves oldalon kb 50 kérdőívből 1, amit nem írnak jóvá, itt elég rossz a hibaarány. Mindig írok mindegyik supportra, sokszor csak azért mert érdekel mivel pattintanak le. Egyébként megvan hogy milyen preferenciákkal kell rendelkezzél, én mindig ugyanazt írom be, persze profillal megeggyezően, akkor kb 80%-ban ki tudom tölteni őket. Néha ordít a kérdés arról, hogy mit is kéne válaszolnod. Persze nem árt ha érted mit is kérdeznek, az IT-s kérdőívek szerintem nem könnyűek. Arról természetesen fogalmam sincs, hogy Magyarországon mennyi kérdőívet adnak, de itt a clixen kb 10-15 db / nap elérhető, hétvégén kevesebb van, néha guberálni kell, hogy találj egy párat. Egyébként a clix supportja normális, sajna nem ők tehetnek arról , hogy direct rosszul rakják fel a kérdőíveket, én még olyan kérdéssel a végén, ami miatt kidob,nem találkoztam amit Peter írt, pedig sokszor paralell töltök 4-5 kérdőívet. Sokszor olyan is van, hogy itt kidob a felénél, máshol meg ugyanazokkal az adatokkal kitöltöm a végéig. Vannak tipikus lehúzós kérdések, pl van e kerted, és mekkora, aztán meg jön egy teljesen másról szóló kérdőív, hát ezért máshol pontot adnak, amit utána kifizetnek.
bee_b13
Posts7
Member Since24 Nov 2014
Last Visit13 Feb 2023
Likes Given0
Likes Received2/2

#495 by eva61 » Fri Apr 03, 2015 20:32

**offtopic**
Last edited by ivanlevente » Sat Apr 04, 2015 00:32 » edited 1 time in total
eva61
Posts77
Member Since16 Nov 2011
Last Visit18 Jul 2017
Likes Given3
Likes Received21/18

#496 by zsolt1977 » Sat Apr 04, 2015 07:28

hogy kell nekiálni az taskoknak,videok megnézéséhez?valaki leirhatná lépésröl lépésre!köszi
zsolt1977
Posts14
Member Since14 Aug 2009
Last Visit2 Jun 2019
Likes Given0
Likes Received0

#497 by zsolt1977 » Sun Apr 05, 2015 01:32

nem igaz hogy senki nincs itt!!
zsolt1977
Posts14
Member Since14 Aug 2009
Last Visit2 Jun 2019
Likes Given0
Likes Received0

#498 by Papi65 » Sun Apr 05, 2015 03:41

A matomi videok megnézéséhez nem kell külön semmi ,ha pl YouTube videók mennek. (Flash Player). Azérz nem láthatoak mert igen ritkák! A megnyitáskor: Ooops... próbáld később
Papi65
Posts286
Member Since7 Feb 2013
Last Visit8 Apr 2023
Likes Given73
Likes Received72/58

#499 by kriszti33 » Sun Apr 05, 2015 04:34

Hello!
Látom pár hete már írta is valaki ezt, hogy a "Hogyan kell pénzt csinálni?" hirdetést nem írja jóvá. Ez a gondom nekem is. Jó ideje már csak ezt az egy 0.01-est adja, de hiába. A vírusírtóm jelzi, hogy nemkívánatos tartalom, a cím le van tiltva. A számláló lemegy, de nincs jóváírás. Nem lehetne kitörölni ezt a hirdetést?
kriszti33
Posts6
Member Since19 Nov 2010
Last Visit14 Sep 2015
Likes Given0
Likes Received1/1

#500 by zsolt1977 » Sun Apr 05, 2015 07:35

De videoknál regelni kell valahová?vagy mire kell katolni az elején?mert olyat is ir hogy irjam be az email cimem!
zsolt1977
Posts14
Member Since14 Aug 2009
Last Visit2 Jun 2019
Likes Given0
Likes Received0
Return to 'Hungarian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jun 5, 2023 23:53:56 PST