Hello mar regen irtam ide. otthon is akadnak kerdoivek amik 4 dollart is fizetnek egy kitoltes utan?
fogtam mar meg 2 dolcsist az eleg jo volt kb 8 perc es a marhahusos etelekrol kerdeztek "
nem nagyon szeretem mert vagy huszmillio adatot meg kell adni hozza igy masik emailt hasznalok hozza mert kulonben spamtenger ontene el. 25 centesek is vannak neha egesz jok multkor joop parfumrol kellett velemenyt formalni. meg dohanytermekekrol.
de ezekbe a sok dollarosokba nagyon nehez bekerulni. vagy valaki csinalt mar hasonlot? en brit szken elek itt masok a hirdetesek ha esetleg van valaki aki tudja hogy erdemes vagy milyen valaszt erdemes megadni azt megkoszonom.
mert altalaban a 4. kerdesnel kidob. mivel nem tartozom celkozonsegbe. bar egy kis ferdites egy egy valasznal nem szamit. pl. nem vagyok marketinges vagy nem reklmaiparban dolgozom stb...jo lenne ezeket megfogni vagyis a szisztemajat mert eleg sok van beloluk es egy egy kerdoiv kb 15-25 perc jo angollal es 1- 4 dollarig fizet.
ma megneztem vagy 17 videot. az zsir mert darabja egy cent vagy ketto, de fogtam mar ki 5 centes videot anno a lloyds reklamjai voltak 30 mp sek.