belchev2 wrote:al1968 wrote:arietza wrote:Да, едно разбрах,даваш 17 долара и седем месеца кликаш,да си ги върнеш! Аз пък нищо не давам, само кликам и за седем месеца правя 7 долара. Държа 10 сайта и сметката ми долу излиза най малко 70 долара без да инвестирам. Извинявайте,ама излиза,че ти трябва да си плащаш да гледаш реклами и те зарибяват с разни несигурни бонусчета.нищо не се споменава колко е платила за реферали до "живот", които след няколко дена изчезват. Аз се оттървах само с 60 цента,но едно разбрах,по добре е пиле на масата, отколкото сърна ,но в гората!!!
Интересно- от една година си тук и до сега не си разбрал, че в тоя сайт освен реклами за гледане има и таскове, оферти, видео. И че ако си премиум, т.е дал си 17$ , само от допълнителните реклами, които отпускат , си избиваш парите за 6 месеца. А да не споменавам и обяснявам разликата в % на дневния бонус, защото виждам, че ти не се стремиш да го спечелиш. Лично аз преди 2 години "държах" 30 сайта, в които кликах като луда до сред нощите и тръпнех, дали ще ми платят със зор изкараното доларче. Сега вече имам само 4 сайта, в които работя, а не ги посещавам само, и съм доволна.Има и за пиле, и за мохито, пък кой знае- може и сафари да си спретна- за сърната в гората. Но всеки решава и преценява сам! Желая ти късмет и успех!
Ариец,този сайт все повече ми пада в очите .Точен е,плаща навреме,но се изкарват само няколко цента,ако нямаш реферали. Вече съжалявам,че се включих,но трябва да си избия парите,защото съм премиум.
Здравей belchev2 в всички PTC сайтове от кликове се изкарват по няколко цента, погледни Neobux който ни е познат на всички, там също се изкарват същите пари от гледане на реклами,тук има достатъчно опции за печелене може би ти липстват рефералите за наемане, но лично аз не харесвам наемните реферали защото тях трябва да ги обгрижваш т.е. да си гледаш рекламите всеки ден за да получиш комисионна от техните кликове, да ги рециклираш, да ги удължаваш, да смяташ много добре дали ще си на печалба или на загуба от тях, те са непредсказуеми, докато при директните реферали имаш възможност да комуникираш с тях и да ги убедиш, че си заслужава да се работи с ptc, а като успееш да ги убедиш те остават в сайта и се трудят "здраво", а и от тях получаваш и други комисионни, например от ъпгрейд, от решаване на задачи, от изпълнение на оферти, от покупки.

Друго си мисля, че вложените средства в наемане рециклиране и удължаване които се инвестират за 6ст месеца са еднакви със средствата които ще са ти нужни да пуснеш добра реклама от която за 6ст месеца ще си възстановиш вложените средства и когато това се случи ти ще продължаваш безплатно да печелиш от тях, което е чиста печалба.
Аз вложих 70$ за реклама която пуснах на 12.04.2013 и както се вижда от статистиката ми вече съм си върнала вложените средства и от тук на татък започвам да печеля.
Надявам се, че съм успяла поне малко да променя мнението ти за програмата на

Поздрави Лия