buldan75 wrote:@maptyyНе възможно, защото смяната на спонсорството е забранена в
Смяната на спонсорството мога да ти кажа, че е възможна, аз писах на съпорта и ми смениха спонсора

dekata16 wrote:miat123 wrote:Когато някой ти гледа рекламата/но,не се регистрира веднага а примерно след ден два или повече / след като не си е изчистил бисквитките има вероятност да ти стане реферал на теб или на някой друг който/му е гледал рекламата.Много такива случаи имам с рекламите/след време/.Хм, доста странно. Продължавам да получавам реферали от зеления сайт, въпреки че ми изтече рекламата преди 24 часа.
![]()
The_AA wrote:proof313 wrote:buldan75 wrote:@maptyyНе възможно, защото смяната на спонсорството е забранена в
Смяната на спонсорството мога да ти кажа, че е възможна, аз писах на съпорта и ми смениха спонсора
Смяната на спонсора вече е напълно забранена.
proof313 wrote:The_AA wrote:proof313 wrote:buldan75 wrote:@maptyyНе възможно, защото смяната на спонсорството е забранена в
Абе пич като не си наясно не се обаждай поне...
Как да е напълно забранена като ти казвам, че миналия ден писах на съпорта и исках да ми сменят спонсора и го направиха... Чул, недочул, пише...
sladura_paco wrote:buldan75 wrote:Печелиш ако си ъпгрейдван потребител и някой от рефералите на 2-ро до 8-мо ниво се ъпгрейдва то ти ще спечелиш по $1.00
a tova s nivata kakvo trqbva da oznachava
proof313 wrote:The_AA wrote:proof313 wrote:buldan75 wrote:@maptyyНе възможно, защото смяната на спонсорството е забранена в
Абе пич като не си наясно не се обаждай поне...
Как да е напълно забранена като ти казвам, че миналия ден писах на съпорта и исках да ми сменят спонсора и го направиха... Чул, недочул, пише...
lyboM wrote:Аз ще споделя за моята лека "мания" по-рефералчета. Усетих че ме пристрастява, всекидневното печелене на нови 1,2 реферала, което е добре не е извън контрол до лудост, за сега де. Предполагам, че може някой да лудне много яко и е добре да се повдигне като въпрос, съвети и ....
Не ограничените възможности на мрежата са си чиста gold треска, треската на 21-ВЕК, играта е super![]()
![]()
miat123 wrote:Не знам дали могат да се премахват, но какъв е смисъла от това? Няма лимит за рефералите, тъй че не губиш нищо. Единствената ситуация, за която се сещам, в която неактивни реферали могат да ти пречат е да имаш 2000-3000 реферала поне. Ама все пак няма гаранция, че няма да се върнат след месец,два дори година.
Arpecopa wrote:miat123 wrote:Не знам дали могат да се премахват, но какъв е смисъла от това? Няма лимит за рефералите, тъй че не губиш нищо. Единствената ситуация, за която се сещам, в която неактивни реферали могат да ти пречат е да имаш 2000-3000 реферала поне. Ама все пак няма гаранция, че няма да се върнат след месец,два дори година.
Здравей miat123 . Тези които не кликат редовно не искам да ги махам , все пак се сещат отвреме на време да влезнат и да поработят малко. Ставаше въпрос за блокирани абонати и тези които са си изтрили акаунта тук.
П.С. Поздравления за рефералите от дневната реклама , при мен беше доста по зле там
Fugitive88 wrote:Arpecopa wrote:miat123 wrote:Не знам дали могат да се премахват, но какъв е смисъла от това? Няма лимит за рефералите, тъй че не губиш нищо. Единствената ситуация, за която се сещам, в която неактивни реферали могат да ти пречат е да имаш 2000-3000 реферала поне. Ама все пак няма гаранция, че няма да се върнат след месец,два дори година.
Здравей miat123 . Тези които не кликат редовно не искам да ги махам , все пак се сещат отвреме на време да влезнат и да поработят малко. Ставаше въпрос за блокирани абонати и тези които са си изтрили акаунта тук.
П.С. Поздравления за рефералите от дневната реклама , при мен беше доста по зле там
Здравей, ако съ те разбрал правилно, това мисля че е възможно по следния начин:
Като влезнеш в страницата с рефералите си, горе има едни опции като Show First Level Earnings Only: Upgraded: Campaign: Active: within:
На опцията Active изпираш yes и така ще ти се показват само тези които са активни и не им е закрит акаунта по тяхно желание или неактивност 90 дни, след това даваш Go и си готов. Надявам се че това си искал да направиш, Успех
Arpecopa wrote:lia1407 wrote:Arpecopa wrote:Някой има ли идея как мога да премахна НЕактивните си реферали ?
Здравей Arpecopa. Не можеш да ги махнеш, те ще си седят там.
Благодаря за отговора