U Martu sam slabo aktivan bio

vladko wrote:Cestitam WeeCash za sada si na prvom mestu u zaradi na ClixSense od Ex-Yu .
victor732001 wrote:vladko wrote:Cestitam WeeCash za sada si na prvom mestu u zaradi na ClixSense od Ex-Yu .
cestitki za dobienite nagradi ... neka se mnozat ... inaku mene mi treba mala pomos i informacija okolu povlekuvanje na parite ... preku koja karticka od stopanska banka moze da se prefrlat parite , ako znaes ili mozes da pomognes pisi odgovor ... jas imam visa-internet sto sluzi za placanje i kupuvanje na internet ... ne znam dali moze i da prima pari istata karticka ... blagodaram
majapile2000 wrote:Ne znam zasto sam uopste ocekivala da cu videti abnormalne isplate...
Interesuje me koliko ste klikali za 7$? ( da ne spominjem ljude koji su dobili 30$ i vise)
Ja strasno malo dobijam reklama...u cemu je fora?!
WeeCash wrote:majapile2000 wrote:Ne znam zasto sam uopste ocekivala da cu videti abnormalne isplate...
Interesuje me koliko ste klikali za 7$? ( da ne spominjem ljude koji su dobili 30$ i vise)
Ja strasno malo dobijam reklama...u cemu je fora?!
Samo od klikanja ces tesko zaraditi nesto vise od par dolara mesecno.
Probaj sa taskovima, a sakupi i nekoliko referala ako mozes.
NikaAlkos5 wrote:Liberty Reserve zatvoren, vlasnik uhapšen pod optužbom za pranje novca. Ko god da je koristio usluge LR-a, može slobodno da se pozdravi sa parama.
Preko payze je moguće karticu i na nju isplatiti , ali postoji problem oko samog porekla novaca bilo da je $10 ili $10000 , tako da ne vredi , a bankovni fee je veliki , ali svako ima svoj način