Thanks ClixSense, SuperSonicAds, Matomy, TokenAds, CrowdFlower

Hvala.
Molim vas da mi objasnite kako uopste mogu podici novac i kako ovo funkcionise?
Hvala .
suziljilja wrote:WeeCash wrote:Zamolio bih sve da postaju slike svojih isplata u ovom topic-u.
Hvala.
Molim vas da mi objasnite kako uopste mogu podici novac i kako ovo funkcionise?
Hvala .
biljanajank wrote:Zdravo svima!!! Ja sam Biljana i zelela sam da Vas pitam kako dobijate novac preko ClixSense.Ja sada zivim i radim u Makedoniji, ali ovde nema Pay Pal,Payza ...... Ja jedino mogu da primim i da uplatim novac preko kreditne kartice.Dali je to moguce na ovom sajtu i kako.Ako neko zna molim Vas da mi objasnite !!!!
Hvala !!!!
HRVATSKIBOGMARS wrote:Oprostite, možda pitanje ne ide ovdje pa ako treba neka se premjesti. Pokušao sam dva puta isplatiti na Paypal 01.03.2013. i 04.03.2013. i oba puta su novci vraćeni na balance te je uzeta određena naknada. Imam verificiran račun na Paypal. U čemu je problem? Hvala unaprijed.
WeeCash wrote:HRVATSKIBOGMARS wrote:Oprostite, možda pitanje ne ide ovdje pa ako treba neka se premjesti. Pokušao sam dva puta isplatiti na Paypal 01.03.2013. i 04.03.2013. i oba puta su novci vraćeni na balance te je uzeta određena naknada. Imam verificiran račun na Paypal. U čemu je problem? Hvala unaprijed.
Proveri da li si dobro uneo PayPal email..
Ako si siguran da je to dobro uradjeno posalji tiket preko ovog linka ( na engleskom ):
ClixSense Help Center
tonisek wrote:You've got cash!
ClixSense (alertpay@clixsense.com) just sent you money through Payza.
Payment Details
Date: March 18, 2013 4:52:09 PM
Amount Sent: $8.10 USD
Sender Name: ClixSense
Sender Email: alertpay@clixsense.com
Reference Number: xxxxxxxxxxxxxxx
View the details of this transaction by logging into your Payza account.
Follow Us
Thanks for choosing Payza,
The Payza Team