sajrom wrote:legla prva isplata al neznam slikom preneti pa vas samo obavestavam pozdrav
evo...
Read First - Guideline for Posting Payouts | ClixSense Forum
Posts | 93 |
Member Since | 17 Apr 2012 |
Last Visit | 27 Mar 2013 |
Likes Given | 10 |
Likes Received | 37/22 |
sajrom wrote:legla prva isplata al neznam slikom preneti pa vas samo obavestavam pozdrav
sajrom wrote:hvala ti al tesko razumem cak i s prevodom al ok nije toliko ni bitno pise pa ko ne veruje sta da mu radim pozdrav
vladko wrote:
vladko wrote:Vladko druze, aj edna konsultacija so tebe.
Kazi mi kako da gi prebacam parite od Payza na moja smeta u banka. Jas sum u tutunska banka.
U momentov mi se sobraa nekoi 20-tina dolari, e sea kako da gi prebacam. Akauntot na Payza mi e verifikuvan, se e sredeno kako sto treba broj na kratica i takvi stvari. Samo nesto ne mi e jasno, dali voopsto moze da gi prefrlam direktno ka kartica ili ne. Kolku sto mozam da sfatam praite mozam da gi prefralm samo preku BANK WIRE. Ubaciv i toa BANK WIRE.
Tamu pisuva deka minimum e 15 dolar za transakcija preku BANK WIRE, ama koga se obidov mi vika deka e minimum 40 dolari. Tuka nesto ne mi e jasno.
Aj kazi kako e najlesno i najdobro da gi prebacam parite.
beti wrote:sajrom wrote:hvala ti al tesko razumem cak i s prevodom al ok nije toliko ni bitno pise pa ko ne veruje sta da mu radim pozdrav
cestitam sajrom od srca![]()
ovo je najsimpaticniji post koji sam procitala i slatko sam se nasmijala![]()
ja bih ti rado pomogla, ako uspijes naci moj profil na FB -baskalo
* nadam se da nisam prekrsila pravila sajta
a ovo je moja zadnja isplata od 26.11
Hvala!
Hvala CrowdFlower !
sajrom wrote:beti wrote:
sajrom wrote:
hvala ti al tesko razumem cak i s prevodom al ok nije toliko ni bitno pise pa ko ne veruje sta da mu radim pozdrav
cestitam sajrom od srca
ovo je najsimpaticniji post koji sam procitala i slatko sam se nasmijala
ja bih ti rado pomogla, ako uspijes naci moj profil na FB -baskalo
Nikako te ne mogu naci osim sto mi ispise da je pod tim imenom Federacija zao mi je al ja cu vec nauciti od nekoga da i to uradim verujem da nije tako strasno al evo obecajem do sledece isplate vidite i slikovno moj platni dobitak he he pozdrav