Sizika66 rece da je stvar licnog izbora povezivanje dinarskog ili deviznog racuna sa Paypalom. Pa naravno da je stvar licnog izbora. Ja sam samo htela da kazem da racun ne mora biti devizni, cisto da ne bismo bili u zabludi. Zapravo, meni je bilo glupo da otvorim devizni racun samo radi povezivanja sa Paypalom i zarade sa PTS sajtova s obzirom da vec imam otvoren racun koji nije vezan za bilo kakve prihode.
Naime, resila sam da ne otvaram devizni racun, osim ukoliko ne ostvarim neku vecu, ozbiljniju zaradu, dobijem 7 na lotou ili neko ogromno nasledstvo, sto je vise nego malo verovatno, pa da sve tu lepo smestim...
KAleksandra wrote:
Jesi li siguran da taj tvoj racun nema i devizni deo kao sto ga mnogi racuni imaju?
Bilo bi dobro da moze dinarski da se poveze, to je dobro znati, hvala ti sto si to podelio sa nama. Veliki pozdrav za tebe. 
Pa naravno, sigurna sam, jer se Paypal povezuje sa Master Card I Visa, a to su bankarske internacionalne platne kartice I svuda u svetu funkcionisu, s tim sto je za korišćenje u inostranstvu ( Paypal transakcije ) veća provizija I veci su troškove konverzije valuta.
U svakom slucaju, da ne odemo sa teme, zelim svima veliki

Balance i svakodnevnu isplatu na Paypal…
Pozdrav svima, super ste...