SankeMKD wrote:Čestitam...
![]()
![]()
ajde pobrzo i ti da dobies cek

Posts | 149 |
Member Since | 25 May 2012 |
Last Visit | 10 Aug 2017 |
Likes Given | 54 |
Likes Received | 127/59 |
BepoJoseph wrote:Trebam pomoć 2x sm pokušao isplatu na Paypal u HR i oba puta su "zaprimili nalog" ali nakon dana predviđenog za isplatu (petak-ponedjeljak) iznos vratili naClix račun. Dali netko zna u ćemu je problem? Hvala na pomoći
jevticbozidar wrote:da li je pocela isplata na payzu?sta znaci ako odaberes opciju check(international)?da li to znaci da salju cek na kucnu adresu?to bi bilo najbolja opcija ako je to u pitanju.nakrpio sam oko 20 dolara pa razmisljam da ih podignem.
pozdrav i unapred hvala na odgovoru![]()
Posts | 385 |
Member Since | 23 Jan 2014 |
Last Visit | 4 Dec 2020 |
Likes Given | 2,414 |
Likes Received | 751/266 |
littleplavusha wrote:uh, samo da se javim-uspijeli su mi prebaciti novac na paypal
znaci da bo clixsense mogao prebaciti novac : morate imati verificiran paypal racun, tj morate potvrditi karticu (tamo vam sve pise kako, sve preko paypala i maila se radi) i jos kad ga verificirate poslije toga morate si namjestiti na njemu da zelite primati uplate.i to je to
zoki09 wrote:littleplavusha wrote:uh, samo da se javim-uspijeli su mi prebaciti novac na paypal
znaci da bo clixsense mogao prebaciti novac : morate imati verificiran paypal racun, tj morate potvrditi karticu (tamo vam sve pise kako, sve preko paypala i maila se radi) i jos kad ga verificirate poslije toga morate si namjestiti na njemu da zelite primati uplate.i to je to
ja sam verificiro ,sta jos treba??
Zatrazio isplatu prije 3 sata i proslo 2 sata po njihovom vremenu i nema jos nista