Marija257 wrote:
Pozdrav. Sada sam pogodila Topik..
Molim vas, opet imam problem sa racunima. Sada mi ni jedan nisu priznali, a svaki sam uredno popunila. I poslala sam im screenshot korekcije. Kliknula sam odaberi datoteku i ubacila pet fajlova iz Paint-a.. Ali oni se ne pojavljuju u poruci koju sam napisala vec samo pored odaberi datokeu pise naziv poslednjeg sto sam ubacila. Da li sam ispravno uradila?

Ne brini, samo se ovde skuplja sve vise i vise ljudi, pa ako se rasplinemo u gomilu tema nece moci niko nista da nadje i odgovaracemo po 100 puta na iste stvari.
U pravu su
sizika66 i
nikolajovcic92, nesto ne radis kako treba. Pomenula sam ti uz onaj jedan post da obratis paznju na Evropske i Americke datume; mi pisemo obrnuto od njih, a u tasku je po njihovom. Mozda je tu problem. Ispisao ti je Nikola kako.
Sto se tice screenshotova, ono kako funkcionise kod njih 'upload' slika u tiket je da to mesto gde ti hoces da uploadujes prima jednu sliku samo i svaki put kada dodas novu on 'prelepi' prethodnu, zato ti ostaje samo jedna, poslednja.
Ispod odmah ima plavi link Add another file (ili slicno nesto, mozda ne pise file, izvini ne secam se tacno). Tu imas jos 3 mesta; sve ukupno 4 screenshota po tiketu.
Za priznanice, nemoj da slikas samu priznanicu, vec desni klik, open in new tab i taj link copy/paste u tekst tiketa.
Obavezno 'uhvati' ispravku sta su ti napisali, bar delic te priznanice i web addressu taska gore u taj screenshot, to ti je dokaz da je ispravka iz tog taska, za svaki slucaj.