Niks1989 wrote:Pozdrav. Trebam pomoć oko taskova. Dok sam napravio crowdflower account nisam verificirao(potvrdio mail) kojeg sam upisao na pocetku. Sad nemogu rijesavati taskove i pise mi da mail nije verificiran. Poslao samcomunity suporrt-u ticket i jos uvijek nisam uspio rijesiti problem.Poslali su mi link na kojem trebam upisati mail i onda oni meni posalju verifikacijski kod. Ali dok upisem taj mail(tipa live.com, u inbox,spam ili bilo koji drugi folder ne dobim njihov mail sa kodom. Pokusao sam sa drugim mailom(tipa gmail.com) i mogu se prijaviti na crowdflower direktno ali nemogu rijesavati taskove preko clixsensa. A dok mi posalju link sa verifikacijskim kodom za taj drugi mail onda mi pise da je taj mail vec verificiran. Zna mozda netko rijesenje za taj problem. Hvala unaprijed
Ako sam dobro shvatila iz oba tvoja posta, imas dva mejla za CF, od kojih:
- prvi mejl nisi verifikovao inicijalno
- drugi mejl jeste verifikovan (bar ti tako prijavljuje kada hoces da iskoristis verifikacioni link)
Po ovom tvom drugom postu, danas, mi deluje da ti oni salju verifikacioni link na drugi mejl od onoga koji ti upises (zato ga ne vidis u tom inbox-u).
Ovo je samo pretpostavka, ne znaci da sam u pravu.
Mislim da treba da uradis re-open tog tiketa gde si pisao support-u i da im objasnis isto ovo redom kao nama na forumu.
Da imas dva mejla i samo, molim te, budi precizniji u objasnjavanju njima, jer je u pitanju jezicka barijera sa njima, a i ja imam problem da te razumem sta se izdesavalo iako je isti jezik.

Ako nisam dobro razumela, napisi mi pojasnjenje, molim te.