Hvala svejedno.

Netko mi je rekao da mi fali SEO!!
Šta postoji besplatna verzija za SEO?, nešta sam gledala okolo na netu, ali ništa ja to ne kužim baš previše,a sada mi je previše dati 47$ za njega.
SEO je skracenica za Search Engine Optimization sto bi znacilo kako pretrazivaci gledaju na tvoj blog. Nisam se puno bavio time ali probaj potraziti malo po netu. Mislim da ima dosta sajtova gde moze nauciti kako se to radi. A naravno mozes i da platis nekoga da ti to uradi.
Friga wrote:Hvala WeeCash, morat ću uhvatiti malo vremena za detaljnije pretraživanje po netu.. budem se već nekako snašla... mada mi blog i ovako ima ok posjećenost..
Hvala svejedno.
Friga wrote:Hvala bocevski,
makedonski baš nije moj jezik ali mislim da sam razumjela sve šta ste napisao.
Morat ću se malo više posvetiti blogu.
Kakanjac wrote:Prije svega pozravljam vas sve, želim vam sve najbolje u zaradi.
Samo da li neko zna, koliko vremena treba da prođe da bi blog bio vidljiv na tražilicama...
i ovaj, na koji način je najbolje da se pronađe u tražilicama...
ja sam nešto prijavljivao na yahoo i google...
ali kad ukucam u tražilicama bloga nema...
WeeCash wrote:Kakanjac wrote:Prije svega pozravljam vas sve, želim vam sve najbolje u zaradi.
Samo da li neko zna, koliko vremena treba da prođe da bi blog bio vidljiv na tražilicama...
Dobrodosao.
Sve zavisi od toga o cemu je blog, koliko slicnih blogova ima i jos od mnogo mnogo faktora. Sve u svemu, nece se sam pojaviti na prvoj strani, nego moras da radis na tome.
Kakanjac wrote:WeeCash wrote:Kakanjac wrote:Prije svega pozravljam vas sve, želim vam sve najbolje u zaradi.
Dobrodosao.
Sve zavisi od toga o cemu je blog, koliko slicnih blogova ima i jos od mnogo mnogo faktora. Sve u svemu, nece se sam pojaviti na prvoj strani, nego moras da radis na tome.
hvala bolje vas nasao...
znaci tako, sto je drukciji to bolje, i sto vise a razlicitih postova...
dobro, hvala ti man mnogo ...