Please wait...
HomeForumInternationalEx-YugoslaviaSaveti za promovisanje aff. linka za ClixSense
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Saveti za promovisanje aff. linka za ClixSense

Locked

#41 by WeeCash » Fri Jan 04, 2013 10:23

Friga wrote: Ja sam napravila blog, samo nemam SEO!? :?:
Netko mi je rekao da mi fali SEO!!
Šta postoji besplatna verzija za SEO?, nešta sam gledala okolo na netu, ali ništa ja to ne kužim baš previše,a sada mi je previše dati 47$ za njega. :?

SEO je skracenica za Search Engine Optimization sto bi znacilo kako pretrazivaci gledaju na tvoj blog. Nisam se puno bavio time ali probaj potraziti malo po netu. Mislim da ima dosta sajtova gde moze nauciti kako se to radi. A naravno mozes i da platis nekoga da ti to uradi.
WeeCash
Posts1,334
Member Since11 Aug 2011
Last Visit29 Jan 2021
Likes Given230
Likes Received375/236

#42 by Friga » Sat Jan 05, 2013 06:34

Hvala WeeCash, morat ću uhvatiti malo vremena za detaljnije pretraživanje po netu.. budem se već nekako snašla... mada mi blog i ovako ima ok posjećenost..
Hvala svejedno. :)
Friga
Posts28
Member Since16 Mar 2012
Last Visit4 Nov 2014
Likes Given15
Likes Received4/4

#43 by bocevski » Tue Jan 08, 2013 06:19

Friga wrote: Hvala WeeCash, morat ću uhvatiti malo vremena za detaljnije pretraživanje po netu.. budem se već nekako snašla... mada mi blog i ovako ima ok posjećenost..
Hvala svejedno. :)

Koga se pravi web strana ili bilo kakva i da e blog ili internet prodavnica, mnogu se vazni podesuvanjata vo slednite stavki:
META name="description" content
META name="keywords"

potocno meta tagovite,, toa se tie informacii koi Search internet google yahoo i sl. gi citaat od vashite internet strani.

taka da CEO e mnogu bitna rabota vo promoviranjeto na internet, no sepak toa e ednostavna rabota, samo treba da se napravi shto podobro izstrazuvanje na klucnite zborovi kooi ke gi primenite vo meta tagovite.
bocevski
Posts6
Member Since24 Feb 2007
Last Visit16 Jan 2017
Likes Given0
Likes Received2/2

#44 by Friga » Wed Jan 09, 2013 08:39

Hvala bocevski,
makedonski baš nije moj jezik ali mislim da sam razumjela sve šta ste napisao.
Morat ću se malo više posvetiti blogu. :)
Friga
Posts28
Member Since16 Mar 2012
Last Visit4 Nov 2014
Likes Given15
Likes Received4/4

#45 by bocevski » Fri Jan 11, 2013 16:06

Friga wrote: Hvala bocevski,
makedonski baš nije moj jezik ali mislim da sam razumjela sve šta ste napisao.
Morat ću se malo više posvetiti blogu. :)

Ставете и бројач на посети пример статцоунтер, тие многу ја олеснуваат работата, мислев на тоа да зборовите кои сте ги користеле (keywords) Ви укажуваат кој од нив е најпребаруван и Ве упатил кон Вашиот блог, кои зборови биле упишан во search полето и Ве упатил кон Вашиот блог и.т.н, па од кои земји од кој град од кој оператор сте имале посети, па колку се задрзале на вашиот блог, кој од нив пак ве посетиле и така се додека имате време:-)
поз. и со успех.
bocevski
Posts6
Member Since24 Feb 2007
Last Visit16 Jan 2017
Likes Given0
Likes Received2/2

#46 by Friga » Sun Jan 13, 2013 03:53

Pa naglasila sam ključne riječi, mjesečno imam 64 pregleda ( ok, i nije nešta) s obzirom da je blog na hrvatskom jeziku, ali imam po auditoriju prikazano da je blog pregledan i iz SAD-a, samo kako postaviti tj. proširiti auditorij i na ostale zemlje?
Imam stavljen translator na blog tako da se može prevesti na bilo koji jezik...
Ma nisam baš stručnjak za blogove,ali trudim se i nadograđujem ga kada vidm i shvatim neke druge mogućnosti koje mogu iskoristiti. :)
Friga
Posts28
Member Since16 Mar 2012
Last Visit4 Nov 2014
Likes Given15
Likes Received4/4

#47 by pspman992 » Sat Feb 16, 2013 14:31

i ja sam poceo sad da malo sirim svoj clixsense nalog reklamom na blogovima i FB stranama, i YT linkovima mojim :D hvala na ovakvim divnim uputstvima
pspman992
Posts5
Member Since10 Dec 2012
Last Visit10 Jan 2014
Likes Given0
Likes Received0

#48 by zarada08 » Sat Feb 16, 2013 14:45

Samo napred!
zarada08
Posts58
Member Since3 Jun 2008
Last Visit1 Nov 2018
Likes Given5
Likes Received29/22

#49 by pikapoka1974 » Thu Feb 28, 2013 10:47

Puno ti hvala za ovaj nasvet oko refe...
pikapoka1974
Posts6
Member Since22 Feb 2013
Last Visit18 Apr 2013
Likes Given0
Likes Received0

#50 by pikapoka1974 » Sun Mar 10, 2013 09:24

Hvala za ta nasvet, a še vedno mi ni jasno o kakšnem blogu govorite in spletni strani, ki naj bi si jo izdelali,
pikapoka1974
Posts6
Member Since22 Feb 2013
Last Visit18 Apr 2013
Likes Given0
Likes Received0

#51 by Kakanjac » Mon Mar 11, 2013 10:40

Prije svega pozravljam vas sve, želim vam sve najbolje u zaradi.

Samo da li neko zna, koliko vremena treba da prođe da bi blog bio vidljiv na tražilicama...
i ovaj, na koji način je najbolje da se pronađe u tražilicama...
ja sam nešto prijavljivao na yahoo i google...
ali kad ukucam u tražilicama bloga nema...
Kakanjac
Posts6
Member Since7 Mar 2013
Last Visit3 Apr 2013
Likes Given0
Likes Received0

#52 by WeeCash » Mon Mar 11, 2013 10:43

Kakanjac wrote: Prije svega pozravljam vas sve, želim vam sve najbolje u zaradi.

Samo da li neko zna, koliko vremena treba da prođe da bi blog bio vidljiv na tražilicama...

Dobrodosao.
Sve zavisi od toga o cemu je blog, koliko slicnih blogova ima i jos od mnogo mnogo faktora. Sve u svemu, nece se sam pojaviti na prvoj strani, nego moras da radis na tome. :)
WeeCash
Posts1,334
Member Since11 Aug 2011
Last Visit29 Jan 2021
Likes Given230
Likes Received375/236

#53 by Kakanjac » Mon Mar 11, 2013 11:08

WeeCash wrote:
Kakanjac wrote: Prije svega pozravljam vas sve, želim vam sve najbolje u zaradi.

Dobrodosao.
Sve zavisi od toga o cemu je blog, koliko slicnih blogova ima i jos od mnogo mnogo faktora. Sve u svemu, nece se sam pojaviti na prvoj strani, nego moras da radis na tome. :)

hvala bolje vas nasao...
znaci tako, sto je drukciji to bolje, i sto vise a razlicitih postova...
dobro, hvala ti man mnogo ...
Kakanjac
Posts6
Member Since7 Mar 2013
Last Visit3 Apr 2013
Likes Given0
Likes Received0

#54 by WeeCash » Mon Mar 11, 2013 12:39

Kakanjac wrote:
WeeCash wrote:

Dobrodosao.

hvala bolje vas nasao...
znaci tako, sto je drukciji to bolje, i sto vise a razlicitih postova...
dobro, hvala ti man mnogo ...

Ima tu puno vise od toga... Keywords, naslov, meta tagovi i slicno.
Sve us vemu preporucujem ti da se bavis i FB-om i ostalim slicnim mrezama. To su beskonacni izvori referalu za svaki program koji koristis pa tako naravno i za ClixSense. :)
WeeCash
Posts1,334
Member Since11 Aug 2011
Last Visit29 Jan 2021
Likes Given230
Likes Received375/236

#55 by nejc8a » Tue Mar 12, 2013 04:30

Mogu da pitam nešto?kad si napisao,da idem na google i napišem besplatni oglasi,i onda si rekao,da moram staviti moj affil.link A kamo to da ga stavim.Moram prvo kliknuti na oglas??možeš mi malo pomoči po redu,što moram da uradim,jer nisam neki stručnjak za kompjuter.Molim samo da mi napišeš po redu,što moram da uradim.Hvala puno.
nejc8a
Posts27
Member Since17 Feb 2013
Last Visit19 Apr 2013
Likes Given0
Likes Received0

#56 by Kakanjac » Fri Mar 15, 2013 11:24

ma odes na google...
ukucas oglasi...

a zatim kada nadjes neku str sa oglasima onda popunis ono sto od tebe trazi
smislis neki text ili kopiras odavdje i ostavis link iz tvog akaunta sa ovog clixsense
a on ti se nalazi odlaskom na nick, pa account summary
i nadji ovo My Affiliate Lin Get Paid to Click, Take Surveys, Complete Tasks, Watch Videos at ClixSense - ovdje je neki broj
sve zajedno kopiraj i paste na oglas ,ili gdje vec hoces ...

po meni napraviti blog, i pozvati sve preko e-maila je puno bolje
Kakanjac
Posts6
Member Since7 Mar 2013
Last Visit3 Apr 2013
Likes Given0
Likes Received0

#57 by nejc8a » Sat Mar 16, 2013 13:01

Zdravo.Pitao bi,kako reklamiram svoj link,da prikupim refferale??Kad si napisao,da ukucam na google npr.besplatni mali oglasi i ču dobiti veliko rezultata pretrage sa linkovima za reklamiranje.Kamo moram postaviti svoj affiliate link,jer neznam kad otvorim stran kamo da stavim svoj aff.link??
Molim ljiepo,da mi pomogneš,kamo moram staviti svoj aff.link,kad otvorim stran,što moram da uradim.
Puno hvala.
nejc8a
Posts27
Member Since17 Feb 2013
Last Visit19 Apr 2013
Likes Given0
Likes Received0

#58 by nejc8a » Sat Mar 16, 2013 13:13

Napisao si mi,kada otvorim stran besplatni oglasi,da uradim ono što mi piše,da moram uraditi.Ali ništa od mene ne traži,tamo su samo oglasi... Ili si mislio,da moram sam staviti gore oglas??da ja nešto promoviram??
nejc8a
Posts27
Member Since17 Feb 2013
Last Visit19 Apr 2013
Likes Given0
Likes Received0
Locked
Return to 'Ex-Yugoslavia' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 23:23:43 PST