mickeygrb wrote:
Ja sam postavio dobitak od 2.5$ odmah ali je moderatorima trebalo malo duže da odobre post, valjda neradni dan
Inače to mi je bio prvi post na forumu
Pozdrav svima!
Ovo ti je tek drugi post, a vec "ne mozes da odolis" da n iznosis 'zamerke'. Nisi mogao da naletis na solidarniji forum pun ljudi koji hoce da pomognu, bez ikakve koristi za sebe i iskreno tvoj post odudara od atmosfere ovde.
Post ti je vec bio postavljen, pre drugih komentara o ralozima i pitanjima vezanim za postovanje dobitaka na Clixgrid-u. Ne znaci da svi mi ne pisemo off-topic stvari s vremena na vreme, ali ipak postoji nesto sto se zove 'staz' i post koji je tek drugi po redu, a vec 'objasnjava' kako forum treba da funcionise odudara.
Ovo je vrlo specifican forum, nije drustvena mreza.
Tvoj post, bespotrebno postavljen, se generalno ne odobrava, ili se odobri i onda se posalje upozorenje/warning za "flooding", jer to sto si napisao nije korisna ni informacija ni misljenje. Zato i postoji odobravanje za pocetnike da nauce osnovne stvari. Tako ovaj forum funcionise. Ovo je radna platforma, nije FB. Molim te da procitas jos jednom i svoj post i moje objasnjenje i videces da ovo nije nista licno, samo tako ne 'funcionisemo' ni mi ovde , ni forum generalno.
Forum Rules | ClixSense Forum
Imamo temu za 'neobavezne stvari', pogledaj je, mozda ti se dopadne.
Kafana | ClixSense Forum