NikaAlkos5 wrote:ne znam sta ti pravi problem da ti pomognem , ali valjda imas u naselju nekog komsiju mladjeg nekog sto zna oko kompa pa ga zamoli da ti pogleda da resis problem ..pozz
lele pa ja imam tek 29 g zar mi treba neko mladji

NikaAlkos5 wrote:ne znam sta ti pravi problem da ti pomognem , ali valjda imas u naselju nekog komsiju mladjeg nekog sto zna oko kompa pa ga zamoli da ti pogleda da resis problem ..pozz
Lili5 wrote:Zdravo svima!!!Evo i mene,sa problemom naravno...Snalazim se nekako sa tasks zadacima i uglavnom sam iznad85%.Ali juce sam uradila jedan i jedan danas,nisu mi upisani,da su uradjeni i nisu uracunati uaccount summary...Zna li neko zasto?!Hvala
!
WeeCash wrote:Lili5 wrote:Zdravo svima!!!Evo i mene,sa problemom naravno...Snalazim se nekako sa tasks zadacima i uglavnom sam iznad85%.Ali juce sam uradila jedan i jedan danas,nisu mi upisani,da su uradjeni i nisu uracunati uaccount summary...Zna li neko zasto?!Hvala
!
Dobrodosla na forum Lili.
Stvar je u tome da se prvi task racuna kao trening i za taj ne isplacuju.
Lili5 wrote:WeeCash wrote:Lili5 wrote:Zdravo svima!!!Evo i mene,sa problemom naravno...Snalazim se nekako sa tasks zadacima i uglavnom sam iznad85%.Ali juce sam uradila jedan i jedan danas,nisu mi upisani,da su uradjeni i nisu uracunati uaccount summary...Zna li neko zasto?!Hvala
!
Dobrodosla na forum Lili.
Stvar je u tome da se prvi task racuna kao trening i za taj ne isplacuju.
Hvala na odgovoru!Ali mi se cini da su mi ranije sve placali...
,hoce li svaki prvi tasks,biti ne placen?Forum je super,,sve sam iz vasih odgovora naucila,hvala!!!
vildantursic wrote:pozdrav Lili5
![]()
evo u cemu je problem, ako u treningu nekog taska uradis manje od od onoga sto se ocekuje, tj. manje od 85% u nekom taskovima onda ti taj trening nece biti isplacen, u suprotnom hoce. kada padnes ispod procenta koji se ocekuje na strani broj dva, toga zadatka ce ti na mjestu za postotak odradjenog zadatka biti ispisano samo % (postotak) bez broja. barem se meni tako desavalo, iz iskustva govorim.
eh sad, i meni se desavao problem da uradim zadatak do kraja bez greske a potom bi mi nakon submit pokazalo da nema vise zadataka, tako da ja ni za onaj uradjeni ne bi bio isplacen.
nadam se da sam ispravno objasnio i da je tacno ovo sto sam napisao. meni se tako desavalo.
pozdrav svima i sretno
sajrom wrote:Na zalost ni jedan nisam uspela do kraja uraditi a bojim se vise i otvoriti neki zadatak jer ipak sa gogle translatorom se ne moze bas detaljno sve prevesti pa da me ne izbace mozda je bolje i da ih ne otvaram ali sam jako sretna da ste susretljivi i zelite pomoci znate ja sam 56 godina nemam drugih primanja pa barem da klikcem uz sve vas sam sretna da malo caskamo ponekad pozdrav
![]()
![]()
almina wrote:sajrom wrote:Na zalost ni jedan nisam uspela do kraja uraditi a bojim se vise i otvoriti neki zadatak jer ipak sa gogle translatorom se ne moze bas detaljno sve prevesti pa da me ne izbace mozda je bolje i da ih ne otvaram ali sam jako sretna da ste susretljivi i zelite pomoci znate ja sam 56 godina nemam drugih primanja pa barem da klikcem uz sve vas sam sretna da malo caskamo ponekad pozdrav
![]()
![]()
ja bi ti takodje nesto ponudila ali ovdje je to zabranjeno objaviti tako da me mozes kontaktirati na meil moj almahrvic dalje ide sa ho... pozzz