whitetqueen wrote:Hvala na pomoći, problem je što mi urađeni zadaci nisu obračunati u Account. Da li da se žalim? Ima već 5 dana kako se ne pojavljuju u obračunu.
dzabe bi se zalio, boli njih briga

Raketni wrote:Lvl sam 0 i dobio sam task da ocjenim neke twiter slike koliko osoba otprilike ima godina i sve sam obavio i na kraju continue i nista nisam dobio niti je task izvrsen niti mi pokazuje da nije izvrsen o kakvom se tasku ovde tacno radi ??
Bokiq1 wrote:Pozdrav, nov sam ovde i imam jedan problem, tek sam poceo ovo da radim 0 level, i sad pokusavam da radim taskove znam da rektko izlaze za nas pocetnike ali desava se da vidim task, kliknem na njega trazi da se ulogujem preko fb i da upisem mail, odradim ja to i kad idem Nastavi izbaci ovo
THERE IS NO WORK CURRENTLY available in this task.
i tako vec 2, 3 puta za redom..![]()
Bokiq1 wrote:Hvalaa vam puno na odgovoru odradio sam danas 6/7 taskova na nekima sam imao 70% , 100% i sad me zanima da li ima limita posto stalno kada kiknem na task izbaci da sam odradio sve, i placena su mi samo 2 task-a a uradio sam ih vise , pozdrav!
Posts | 3,410 |
Member Since | 8 Feb 2015 |
Last Visit | 15 Jan 2023 |
Likes Given | 1,680 |
Likes Received | 8,646/2,676 |
Posts | 3,410 |
Member Since | 8 Feb 2015 |
Last Visit | 15 Jan 2023 |
Likes Given | 1,680 |
Likes Received | 8,646/2,676 |
Raketni wrote:Napokon sam postao lvl 1 i ajde mislim sad da ce se brze dolaziti do zarade kad ono trebalo mi je 20 minuta da rijesim ovaj task za ukucavanje net adrese emaila broja tel ulice za 0,01 mislim da sam vise struje potrosio nego sto sam zaradio :/ razocaran sam.
Dinostula wrote:Raketni wrote:Napokon sam postao lvl 1 i ajde mislim sad da ce se brze dolaziti do zarade kad ono trebalo mi je 20 minuta da rijesim ovaj task za ukucavanje net adrese emaila broja tel ulice za 0,01 mislim da sam vise struje potrosio nego sto sam zaradio :/ razocaran sam.
Igraj samo "Test web application using any browser" dnevno uzmem izmedju 10-20$