Posts | 283 |
Member Since | 11 Apr 2013 |
Last Visit | 9 Mar 2023 |
Likes Given | 37 |
Likes Received | 420/230 |
Quote:sta nam rade ovi iz crowdflower-a...kao da namerno poniste tacne odgovore i obore tacnost i naravno proteraju nas sa zadataka i sto je najgore izgubis zivce,vreme i novac i nikad nista nevrate.sramota.na nekoliko raznih zadataka je to uradjeno,konkretno meni a i kad se zalis kazu imaju puno prituzbi,nemogu da plate...i ostala sr.nja.kakva nepravda.
WeeCash wrote:Naravno da svaki task ima objasnjenje, ali ako je neko stariji moguce je da nikad nije ucio engleski, pa cak ni neki mladi ne znaju dobro engleski.
Tako da ako je nekome potrebno slobodno neka ovde napise za koji task mu treba objasnjenje i pomoci cemo.
igstreme wrote:Da li neko,ima bilo kakvih vesti u vezi sa TASK-ovima? Ja vec 2 nedelje ne mogu da ih radim kao i veliki broj clanova Clixsense-a,svaki put mi izbacuje ''You don't have permission to work on this job''
isao sam i CrowdFlower-u u vezi sa tim problemom medjutim i dalje nema nikakvih resenja.Tako da ako neko ima bilo kakvih vesti u vezi toga,hvala unapred
igstreme wrote:Da li neko,ima bilo kakvih vesti u vezi sa TASK-ovima? Ja vec 2 nedelje ne mogu da ih radim kao i veliki broj clanova Clixsense-a,svaki put mi izbacuje ''You don't have permission to work on this job''
isao sam i CrowdFlower-u u vezi sa tim problemom medjutim i dalje nema nikakvih resenja.Tako da ako neko ima bilo kakvih vesti u vezi toga,hvala unapred
Rikky17 wrote:Pozdrav ljudi. Imam jedno pitanje. Za prelazak na Level 1 na CrowdFlower-u ostalo mi je još samo ovo:
(4.stavka)
Something else is preventing you from reaching the next level. Keep on working in order to gain experience and level up.
Jel zna neko sta treba da radim ?
Easyshave wrote:Rikky17 wrote:Pozdrav ljudi. Imam jedno pitanje. Za prelazak na Level 1 na CrowdFlower-u ostalo mi je još samo ovo:
(4.stavka)
Something else is preventing you from reaching the next level. Keep on working in order to gain experience and level up.
Jel zna neko sta treba da radim ?
I ja imam ovaj problem vec 2 nedelje... a imam preko 200 taskova i 84.4%
nal26exp wrote:Bonus od 5$ na 50$ od taskova, da li se on obračunava na ukupno zarađen novac od taskova, ili na samo ono što trenutno stoji na računu? Da ne povlačim novac dok ne skupim 50$ na taskovima?