samo ja malo vise radim te za racune,meni nisu teski,ali mozes uraditi smao po 1 ili 2 od jedne vrste,tj jednog prodavca.
A sto se tice tih sto testiraju aplikacije meni oni uvijek daju neki bonus (pored tog 0.01) tako da mi je to omiljeni task
prije ih se moglo vise raditi (zadaci sa racunima) a sad ti da 1 ili 2 i onda nis
a sto se tice tih sto testiras web site meni su bili omiljeni i najbolji (bili su dobro placeni), mada sam znala odustati puno puta ako nesto nisam bila sigurna i ga poceti rjesavati opet, jer su dosta lako djelili flagove. a sad ja ne znam dal je samo meni tako ili je i drugima-ne moze ih se uloviti nikako, a kad ih ulovis kad kliknes na tasku open work in another window znalo mi je izbaciti poruku da jedan drugi radnik je prihvatio posao te da probam ponovo, a kad bi probala ponovo par puta onda bi mi znalo izbaciti poruku da sam precesto pitala za ovaj posao i da nema posla za mene
kao da su stavili nekakva ogranicenja imam osjecaj, ali nije u redu, jer sad ih ne mogu uraditi ni pomocu trikova
littleplavusha wrote:Quote:Isti smoprije ih se moglo vise raditi (zadaci sa racunima) a sad ti da 1 ili 2 i onda nis
samo ja malo vise radim te za racune,meni nisu teski,ali mozes uraditi smao po 1 ili 2 od jedne vrste,tj jednog prodavca.
A sto se tice tih sto testiraju aplikacije meni oni uvijek daju neki bonus (pored tog 0.01) tako da mi je to omiljeni taska sto se tice tih sto testiras web site meni su bili omiljeni i najbolji (bili su dobro placeni), mada sam znala odustati puno puta ako nesto nisam bila sigurna i ga poceti rjesavati opet, jer su dosta lako djelili flagove. a sad ja ne znam dal je samo meni tako ili je i drugima-ne moze ih se uloviti nikako, a kad ih ulovis kad kliknes na tasku open work in another window znalo mi je izbaciti poruku da jedan drugi radnik je prihvatio posao te da probam ponovo, a kad bi probala ponovo par puta onda bi mi znalo izbaciti poruku da sam precesto pitala za ovaj posao i da nema posla za mene
kao da su stavili nekakva ogranicenja imam osjecaj, ali nije u redu, jer sad ih ne mogu uraditi ni pomocu trikova
kibo95 wrote:
Danas sam bio u banci da otvorim papal racun,pa da isplatim ovo sto imam,ali to je izgleda malo prekomplikovano za mene
Kad sracunam sta mi sve treba da ga otvorim,ispadne mi skuplje nego ovih 17 dolara sto sad imam na racunu. A sad kad u oktobru krene fax sigurno necu ni minut provoditi na ovome. Tako da se osjecam kao da sam za dzabe sve ovo radio...
Quote:moze li mi neko pomoci oko payza racuna?to najbolje u banci pitati, bar kad je meni trebalo za nesto drugo ja sam pitala na salteru pa su mi dali swit podatke itd
sta treba da popunim u ovo polje--IBAN
a sta u ovo polje--SWIFT moze li mi neko pomoci oko payza racuna?
sta treba da popunim u ovo polje--IBAN
a sta u ovo polje--SWIFT BIC
i sa kog racuna---jel moze sa kartice obicnog,licnog racuna ili master ili neka druga kartica?
ponovio sam ovo pitanje ,![]()
littleplavusha wrote:e ovako, ako mi moze tko pomoci-off topic je,znam
u cetvrtak sam zahtijevala isplatu na paypal racun, stavila sam vise od 8 dolara zbog provizije, i imam verificirani racun i mogu primati novce od drugih (barem sam na ebayu mogla primiti povrat novca). i vidim u subotu su mi se novci vratili na clixsensu, znaci iz nekog razloga mi nisu uplatili.e sad, ja sam namjestila jos nesto na paypalu racunu, da mogu dobiti lovu od drugih, ali nisam sigurna dal jel to to. sta ste vi sve namjestavali da mozete dobiti novce od clixsense? tnx
Quote:Vidim da sada na balansu imas svega 7 dolarada, samo koliko sam shvatila moram cekati 01 u mjesecu da mi prebace bez provizije sredstva na racunu
znaci uspjela si isplatiti ovo ostalo
mozes li mi reci sta si uradila,posto imam isti problem kao ti
Edit:
a evo nasao sam sad tvoj odgovor na drugoj temi,tako da zanemari ovo
littleplavusha wrote:Quote:Vidim da sada na balansu imas svega 7 dolarada, samo koliko sam shvatila moram cekati 01 u mjesecu da mi prebace bez provizije sredstva na racunu
znaci uspjela si isplatiti ovo ostalo
mozes li mi reci sta si uradila,posto imam isti problem kao ti
Edit:
a evo nasao sam sad tvoj odgovor na drugoj temi,tako da zanemari ovo![]()
uff, izgorit cu do onda
Quote:ne razumijem,zasto moras cekati prvi u mjesecu,zar ne isplacuju sakog ponedjeljak i petka u 17:00prebacuju novac svaki pon i pet ali samo na paypal, a sa paypala na racun jedino na zahtijev (placa se naknada)
littleplavusha wrote:Quote:ne razumijem,zasto moras cekati prvi u mjesecu,zar ne isplacuju sakog ponedjeljak i petka u 17:00prebacuju novac svaki pon i pet ali samo na paypal, a sa paypala na racun jedino na zahtijev (placa se naknada)ili pricekas prvi.cemo vidjet