SRETAN SAM KO MALI MAJMUN

Posts | 283 |
Member Since | 11 Apr 2013 |
Last Visit | 5 Jul 2022 |
Likes Given | 37 |
Likes Received | 416/230 |
Quote:evo pola sata sam se zaj......a sa tim scolarom, i nema sanse.i meni dodje na kraju kad prekopiram dodje nesto na hrvatskom, mozda zato, ma ja ne razumjem, pomozite![]()
jevticbozidar wrote:i sta im ovo znaci-Make sure you only have one window open for this task. We only accept work when it's submitted from one window.preveo sam ali mekapiram kakav 1 prozor?pa otvorim pocetnu stranu i udjem u zadatke,otvorim neki zadatak i to sr..e mi se pojavi.
macko112233 wrote:Drugari,
Task Find the Company Leadership Page using a Company URL ima gresku, tacnije je ne priznaju ispravan odgovor. Napisala sam im zalbu, odgovorili su vrlo brzo za nekih pola sata, i prihvatili su je. Tako da znate ako vam se desi slicno..pisite im.
littleplavusha wrote:Bar da si uspela da prodas onim Spancima sto se gadjaju,to je sigurna zarada!ma katastrofa, u zadnje vrijeme nema uopce taskova za uraditi, svi su po 0.01 cent ili neki sto si morao prije rijesiti round 1 da bi mogao sudjelovati u round 2, a oni gdije treba da prepises sa racuna ili da testiras web site uopce mi ne da da ih radim-pamti zadatke od prije mjesec dana sta sam ih uradila, i nema, you have done maximum of your work, i nema sanse da mi da da udjem u task!a one dobre gdije si izabirao najbolji google rezultat sa 0.06 centi su smanjili na 0.04 centi! ljudi, odoh ja kopati, imam paradajz pa mozda sta prodam, vise mi se isplati
littleplavusha wrote:ma katastrofa, u zadnje vrijeme nema uopce taskova za uraditi, svi su po 0.01 cent ili neki sto si morao prije rijesiti round 1 da bi mogao sudjelovati u round 2, a oni gdije treba da prepises sa racuna ili da testiras web site uopce mi ne da da ih radim-pamti zadatke od prije mjesec dana sta sam ih uradila, i nema, you have done maximum of your work, i nema sanse da mi da da udjem u task!a one dobre gdije si izabirao najbolji google rezultat sa 0.06 centi su smanjili na 0.04 centi! ljudi, odoh ja kopati, imam paradajz pa mozda sta prodam, vise mi se isplati
littleplavusha wrote:evo da se javim, danas na poslu je bilo jako mirno, i slucajno slucajno i sva sreca sam uspijela uhvatiti jako puno onih po 2 centi 'Find EXPLICIT CONTENT by evaluating publication cover AND inside pages' i one legendarne po 3 centa 'Ignoring the year, compare wine label images to see if they are the same', pa mi je zarada skoknula u plafon
cijelih 80 centi, to je inace moj osobni dnevni rekord do sada
littleplavusha wrote:ma ja radim taskove samo kad imam vremena, i samo oni koji su laksi i koji nisu 0.01 cent
ja prije 10 dana kad su bili ti 'pravi' taskovi sam radila na drugom radnom mjestu, gdije nemam komp
eeeee danas ima full tih ignoring the year, compare wine label images to see if they are the same-18 sam ih uspijela uraditi, meni ti su full super
. a ti explicit sto ih ja radim isto su dosta laki i dosta dobre instrukcije imaju, tako da makar preseli komp u spavacoj
uspijela sam uloviti i dva od onih gdije treba prepisivati racune (ali jedva) a onih par di testiras web stranicu nista, ne da mi i bog.i ulovila sam neki po 0.07 centi sta djelis nesto na fejs, takodjer