Eventualno je pao za 1 ili 2% otkako je pocelo novo racunanje. Problem je samo bio sto zbog ovog Flaga, nije bilo posla ni za lijeka

@Iced flame - nisam proveravala, sad ću baš da vidim. Je l' automatski popravljen i accuracy?
jevticbozidar wrote:POZDRAV NARODE DRAGI
PRILIKOM RESAVANJA TASKSA, DESAVA MI SE VEC PAR PUTA,DA KAD POSALJEM ZAVRSEN ZADATAK ( SUBMIT) POJAVI MI SE OVO-Bummer
An error occurred.
Contact us at our support forum if you continue to have this problem.STA SE TO DESAVA?NA TIM ZADACIMA SAM IMAO TACNOST OTPRILIKE IZMEDJU 85-100 %.NISTA MI NIJE JASNO JER TO STOJI VEC PAR DANA KAD HOCU DA NASTAVIM NA TIM ZADACIMA.
HVALA NA ODGOVORU UNAPRED
Posts | 2,245 |
Member Since | 20 Nov 2013 |
Last Visit | 2 Dec 2020 |
Likes Given | 3,519 |
Likes Received | 4,645/1,600 |
Quote:pozdrav
u pravu si ali ova druga dva sam odah skontao ( s obzirom da nemam pojma engleski,koristim prevodilac) a posto sam jos duduk za iole ozbiljnije radnje na kompjuteru,taj prvi mi nikako nep[olazi za rukom,nogom i ostalim delovima![]()
![]()
![]()
![]()
,a naletao sam cesto na taj zadatak i pokusavao i pokusavao...i odustao,nazalost
Quote:hvala ti,uspeo sam da taj deo naucim tj.da prekopiram tekst ali,ali...uvek ima neko ali...kako da dodjem do onakvog teksta koji oni traze.malo pre sam navatao jedan ALI kad otvoris stranicu pojavi se onaj obican tekst o tom pravnom slucaju--narod protiv...i kako da dodjem do zeljenog dokumenta.u njihovom objasnjenju su prikazane slike kako treba da izgleda validan tekst a neznam kako da ga nadjem.j...ga kad sam duduk i znam malo sa takvim stvarima.