pred nekoj den mi davase mnogu taskovi i za eden den napraviv 10$ i gi izvadiv parite, utredenta mi dade 2-3 taska i veke tri dena voopsto ne mi dava taskovi za resavanje.
dali i vie imate takov problem ili samo jas?
pozdrav
dkaras89 wrote:uđi u crowdflowerov dashboard(prvo se tamo ragistriraj ako nisi) prođi poneki skill test i postavi Clixsense kao primarni sajt za njihove taskove...i šta ih više riješiš,više ćeš ih dobivat. Neke taskove dobijaju samo oni koji već imaju poveći broj riješenih taskova i sa dobrim postotkompozdrav svima.
mene zanima kak to da netko uspije rijesit 50 do 100 taksa, a ja ih imam 2-3, ili ih i nemam, kako doc do veceg broja taksa
Posts | 2,245 |
Member Since | 20 Nov 2013 |
Last Visit | 2 Dec 2020 |
Likes Given | 3,519 |
Likes Received | 4,645/1,600 |
daisy79 wrote:Još uvek nisam rešila ovaj task, kada natišem u Bing ono što piše njoy.... kada stavim pretragu izađu dole ispod ti sajtovi kliknem onaj prvi? Ne pokaze mi odma video. Kako na ghromu da dodam bookmark? Ptobah ono sto su oni napisali ali ne ide mi nikako.
Posts | 2,245 |
Likes Given | 3,519 |
Shone84 wrote:Bonus dobijes kada zaradis 50$ na taskovima a ne na 50 uradjenih taskova.Hvala Sentinel. A kako se zaradjuje taj bonus, ako sam dobro procitao na 50 taskova se dobije 5$ ? Da li trebam imati toliko uradjenih za jedan dan ili u jednom ovom tasku ?
Posts | 2,245 |
Likes Given | 3,519 |
klepacek1 wrote:imaš par taskova šta su uvijek tu ( adult task,yelp task...i da ne nabrajam sad),imaš nekoliko koji se pojave otprilike jednom sedmično,neke koje se pojavljuju otprilike jednom mjesečno i mnogo drugih kojih se pojave tu i tamo al u malo promijenjem oblikuDa li samo ja vec desetak dana nemam onaj poslic sa kategorizacijom poslova u Italiji,ili se to svima desava?
Mario031 wrote:kad uđeš u task i počne se vrtit video-odmah stisni bookmaklet link (koji prethodno postaviš u favorite) i ako si sve ok uradio,pojavit će ti se mali kvadratić sa tajmerom koji broji unazad nekih 70-ak sekundi...paralelno dok se vrti video na youtubePozdrav drustvo
task sa videom sa pokusao napraviti i na mozili i na chromu nigdje mi nece prihvatiti kaze da nesto nisam napravio pa ako moze pomoc oko toga taska...da nam opisete korake kako ste vi radili pa da probam...hvala unaprijed
drazen1975 wrote:klepacek1 wrote:imaš par taskova šta su uvijek tu ( adult task,yelp task...i da ne nabrajam sad),imaš nekoliko koji se pojave otprilike jednom sedmično,neke koje se pojavljuju otprilike jednom mjesečno i mnogo drugih kojih se pojave tu i tamo al u malo promijenjem oblikuDa li samo ja vec desetak dana nemam onaj poslic sa kategorizacijom poslova u Italiji,ili se to svima desava?