Posts | 74 |
Member Since | 14 Nov 2012 |
Last Visit | 9 Nov 2018 |
Likes Given | 3 |
Likes Received | 21/15 |
Adoox wrote:Moli bih za pomoc oko taska ???
Naima moram obaviti ovaj task - Screenshot by Lightshot
I udjem na to i registrujem se i neznam sta dalje da uradim - Screenshot by Lightshot
Sta trebam uraditi ???
marex86 wrote:Svaki "task,, ima ispod naziva i objasnjenje kako uraditi isti (na engleskom naravno).Dovoljno je samo koristiti transtator ukoliko neznate engleski jezik,koji mozete naci na ovoj web adresi Englesko-srpski rečnik Krstarice ,i prevesti naziv task,a, i ispod naziva objasnjenje kako uraditi.Nadam se da sam pomogao.pozz
lazar21 wrote:Zdravo svima,
moze li mi neko pomoci, nemogu da uradim nijedan task jer kad otvorim pojavi se 'Cookies must be enabled
After they have been enabled, click here to return to the requested page'. Brisem sve ali nikako ne mogu da udzem da radim task. Sta da radim?
WeeCash wrote:lazar21 wrote:Zdravo svima,
moze li mi neko pomoci, nemogu da uradim nijedan task jer kad otvorim pojavi se 'Cookies must be enabled
After they have been enabled, click here to return to the requested page'. Brisem sve ali nikako ne mogu da udzem da radim task. Sta da radim?
U Google pretragu ukucaj "Enable cookies" i samo prati uputstva na prvom linku.
lazar21 wrote:Zdravo
Izgleda da samo ja trazim pomos oko taskova![]()
Radila sam task 'Die Adresse eines Unternehmens finden und korrigieren' i dobila sam odgovor da sam pogresila i vise nemogu da radim taj task a ja sam bas tako i odgovorila (kao sto je bio njihov odgovor).
Gde bi mogla da se obratim? Ima li rezultata ako se obratim?
Hvala puno
p.s. Rano ujutro bas sam se razocarala
lazar21 wrote:Zdravo
Radila sam task 'Die Adresse eines Unternehmens finden und korrigieren' i dobila sam odgovor da sam pogresila i vise nemogu da radim taj task a ja sam bas tako i odgovorila (kao sto je bio njihov odgovor).
Hvala puno
niki1744 wrote:lazar21 wrote:Zdravo
Hvala puno
I ja sam radila taj task. Javljali su mi da sam oznacavala da je adresa pogresna iako sam oznacavala da je adresa identicna tako da mi je tocnost pala ispod 75% i sad ga vise ne mogu radit[/quo
I mene su otpilili, ranije sam pisala prigovore, ali nema vajde. Samo jednom su mi se ispričali i ispravili % točnosti tako da sam mogla nastviti s radom.
luditokmak wrote:niki1744 wrote:lazar21 wrote:Zdravo
Hvala puno
I ja sam radila taj task. Javljali su mi da sam oznacavala da je adresa pogresna iako sam oznacavala da je adresa identicna tako da mi je tocnost pala ispod 75% i sad ga vise ne mogu radit[/quo
I mene su otpilili, ranije sam pisala prigovore, ali nema vajde. Samo jednom su mi se ispričali i ispravili % točnosti tako da sam mogla nastviti s radom.
stefan1233 wrote:cao svima... Imam neki problem sa ovim taskovima... Uradio sam juce jedan task i nisam dobio nikakav odgovor da li je tacno ili nije niti sam dobio te 7 centi za taj task... od tada kad god udjem da radim neki task pojavi mi se sledece:
There is no work currently available in this task.
Unfortunately, there is no work currently available for this task, but there might be soon! Please check back in a few minutes.
stefan1233 wrote:moze li mi neko poci oko ovoga i ako moze da mi objasni sta je PTC Advertising??
stefan1233 wrote:a kako ide moja zarada preko PTC-a?? ako sam dobro ukapirao ja placam kao sto meni neko placa da gledam reklame?? ali ne shvatam gdje je tu moja zarada??
Hvala puno....