Please wait...
HomeForumInternationalEx-YugoslaviaTasks
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Tasks

#1 by sajrom » Tue Jun 12, 2012 16:41

Nadam se da da ce nas vise biti zainteresovani oko objasnjenja kako postici nesto sa taskom
sajrom
Posts93
Member Since17 Apr 2012
Last Visit27 Mar 2013
Likes Given10
Likes Received37/22

#2 by sajrom » Tue Jun 12, 2012 16:47

Naime znam da veliku ulogu ima engleski ali se nadam da ce biti neko da nam malo pomogne oko prevoda za pojedine pojmove i objasni sta se u tasksu zapravo trai i vredili se upustati u resavanje istog hvala :( :D
sajrom
Posts93
Member Since17 Apr 2012
Last Visit27 Mar 2013
Likes Given10
Likes Received37/22

#3 by WeeCash » Wed Jun 13, 2012 04:52

sajrom wrote: Naime znam da veliku ulogu ima engleski ali se nadam da ce biti neko da nam malo pomogne oko prevoda za pojedine pojmove i objasni sta se u tasksu zapravo trai i vredili se upustati u resavanje istog hvala :( :D

Naravno da cemo pomoci, samo mi reci koji ti treba.
Takodje mozes upotrebiti Google Translate da bi prevela sa engleskog na srpski. :)

Pozdrav.
WeeCash
Posts1,334
Member Since11 Aug 2011
Last Visit29 Jan 2021
Likes Given230
Likes Received375/236

#4 by sajrom » Wed Jun 13, 2012 09:45

Na zalost ni jedan nisam uspela do kraja uraditi a bojim se vise i otvoriti neki zadatak jer ipak sa gogle translatorom se ne moze bas detaljno sve prevesti pa da me ne izbace mozda je bolje i da ih ne otvaram ali sam jako sretna da ste susretljivi i zelite pomoci znate ja sam 56 godina nemam drugih primanja pa barem da klikcem uz sve vas sam sretna da malo caskamo ponekad pozdrav :D :D :D
sajrom
Posts93
Member Since17 Apr 2012
Last Visit27 Mar 2013
Likes Given10
Likes Received37/22

#5 by rakijaman » Thu Jun 14, 2012 13:27

:D pozdrav svima koliko vas ima
rakijaman
Posts135
Member Since6 Jun 2012
Last Visit10 Mar 2017
Likes Given31
Likes Received54/29

#6 by marex86 » Fri Jun 15, 2012 09:52

sajrom wrote: Na zalost ni jedan nisam uspela do kraja uraditi a bojim se vise i otvoriti neki zadatak jer ipak sa gogle translatorom se ne moze bas detaljno sve prevesti pa da me ne izbace mozda je bolje i da ih ne otvaram ali sam jako sretna da ste susretljivi i zelite pomoci znate ja sam 56 godina nemam drugih primanja pa barem da klikcem uz sve vas sam sretna da malo caskamo ponekad pozdrav :D :D :D

Svaki "Task,, ima objasnjenje ispod,i uputstvo...Sam princip resavanja Task,a nije tezak,samo treba dobro znati engleski jezik,upotrebiti inteligenciju,i pravilno pratiti uputstva koja su ispod izabranog taska. pozz Nadam se da sam pomogao...
marex86
Posts2
Member Since8 Apr 2012
Last Visit2 Feb 2014
Likes Given0
Likes Received4/2

#7 by marex86 » Fri Jun 15, 2012 09:52

Svaki "task,, ima ispod naziva i objasnjenje kako uraditi isti (na engleskom naravno).Dovoljno je samo koristiti transtator ukoliko neznate engleski jezik,koji mozete naci na ovoj web adresi Englesko-srpski rečnik Krstarice ,i prevesti naziv task,a, i ispod naziva objasnjenje kako uraditi.Nadam se da sam pomogao.pozz
marex86
Posts2
Member Since8 Apr 2012
Last Visit2 Feb 2014
Likes Given0
Likes Received4/2

#8 by WeeCash » Fri Jun 15, 2012 09:55

Naravno da svaki task ima objasnjenje, ali ako je neko stariji moguce je da nikad nije ucio engleski, pa cak ni neki mladi ne znaju dobro engleski.

Tako da ako je nekome potrebno slobodno neka ovde napise za koji task mu treba objasnjenje i pomoci cemo. :)
WeeCash
Posts1,334
Member Since11 Aug 2011
Last Visit29 Jan 2021
Likes Given230
Likes Received375/236

#9 by sajrom » Fri Jun 15, 2012 18:28

E svaka cast na toliko srdacnoj nameri da mi se pomogne divni ste ali nazalost cini mi se da u skorije vreme necu dobiti taj tasks da ga radim ili momentalno nema za mene mada nesto mislim da su me mozda diskvalilifikovali uvezi tasksa jer mi je Vasa pomoc dockan stigla a ja zabrljala,pre nego je forum poceo raditi.Nije ovo jos zasigurno ali imam neki takav osecaj .Al barem znam da ako negde zapne mogu racunati na vas i zato vas puno pozdravljam uz predlog da imamo neki topik na temu cet sobe pa da tamo raspravljamo o necem sto nije vezano za za klikanje i resavanje zadataka cujemo se jedva cekam :clap: :thumbup:
sajrom
Posts93
Member Since17 Apr 2012
Last Visit27 Mar 2013
Likes Given10
Likes Received37/22

#10 by mzmuk99 » Sat Jun 16, 2012 01:34

Nisu Vas diskvalificirali jer evo, niti ja nemam ni jedan task za raditi, a dosad sam ih napravio oko 2 500 tako da nije to problem.

A pitanje za ostale članove, kojih taskova imate najviše za rješavati i da li imate mogućnosti rješavati kakve ponude?
mzmuk99
Posts2
Member Since8 Mar 2012
Last Visit10 Dec 2012
Likes Given0
Likes Received3/2

#11 by WeeCash » Sat Jun 16, 2012 01:36

mzmuk99 wrote: Nisu Vas diskvalificirali jer evo, niti ja nemam ni jedan task za raditi, a dosad sam ih napravio oko 2 500 tako da nije to problem.

A pitanje za ostale članove, kojih taskova imate najviše za rješavati i da li imate mogućnosti rješavati kakve ponude?

Tacno.
Nisu te zatvorili, nego u ovom trenutku nema novih taskova za nas.
Neki taskovi su geografski rasporedjeni, tj. mogu ih resavati samo stanovnici jednu ili vise zemalja dok su neki dostupni svima. Isto tako je i sa ponudama ( offers ).

Pozdrav.
WeeCash
Posts1,334
Member Since11 Aug 2011
Last Visit29 Jan 2021
Likes Given230
Likes Received375/236

#12 by rakijaman » Sat Jun 16, 2012 03:10

nema taskova dabome, i ja gledam sta je sad pa to :D al ce da bude, a offers ja nemam blage veze o chemu se tu radi a kad udjem u Surveys dobijem ovo

Access Denied

Sorry, access to this website has been denied. Unfortunately, fraudulent activity has been detected in the country from which you're attempting to access this site and as such your access is currently restricted.

We're sorry for the trouble, but in order to look out for all of our users' privacy and security we take this very seriously.

While we do our best to identify and track fraudulent activity, sometimes people are blocked erroneously. If you feel like you have been blocked in error, please contact us immediately.

We sincerely apologize for this inconvenience, and look forward to helping you out. Thank you for your understanding!
rakijaman
Posts135
Member Since6 Jun 2012
Last Visit10 Mar 2017
Likes Given31
Likes Received54/29

#13 by vildantursic » Mon Jun 18, 2012 11:51

pzdrav svima.

imam pitanje za kolegu WeeCash. danas sam radio jedan zadatak (task), da ne duljim trazilo se od mene da podvrdim da li je stranica koju su oni postavili, ta koja jeste :D nadam se da sam dobro objasnio. i nakon sto potvrdim da jeste, i zavrsim jedan dio, oni mi izbace greske koje sam napravio.

Eh sad, te greske su kao da taj link nije taj, nego neki drugi. pazljivo sam uradio drugi task, i ponovo isto. pregledao sam u cemu su me ispravili i utvrdio da se linkovi razlikuju samo u kodu. npr. ovaj koji sam trenutno pokupio sa ove stranice, i izleda ovako (107755)sa ovog linka sense.com/en/Forum/107755/Tasks, a oni meni napisu da nije taj link nego sense.com/en/Forum/107756/Tasks npr.

nisam se bunio, ali ukoliko se to desi da li i kako cu to rijesiti, jer ustvari odgovorim ispravno. ne zelim da riskram pa da opet dobijem nogu, da im pametujem. nadam se da mi vi mozete pomoc :D

hvala!
vildantursic
Posts29
Member Since9 Jun 2012
Last Visit28 May 2013
Likes Given0
Likes Received0

#14 by WeeCash » Mon Jun 18, 2012 11:53

Pozdrav vildantursic.

Mislim da si radio task gde treba da nadjes oficijalan sajt za kompaniju koju ti oni tamo ponude.
Prilikom ispunjavanja tog taska uvek stavljas cistu adresu bez nastavaka..
Uzmimo za primer ClixSense. Uvek bi stavio ClixSense.com a ne ClixSense.com/Tasks ili ClixSense.com/Offers .

Ako imas jos pitanja reci. :)
Pozdrav.
WeeCash
Posts1,334
Member Since11 Aug 2011
Last Visit29 Jan 2021
Likes Given230
Likes Received375/236

#15 by vildantursic » Mon Jun 18, 2012 12:18

Hah. ima :D
dear mr. WeeCash
evo upravo sam radio zadatak u kojem mi ponude samo jednu stranicu, mislim link. koji oni traze i zele da vide dali je to ta stranica. udjem provjerim, vidim svojim ociam da jeste, barem tako pise :D. ali kad zavrsim pokaze mi da sam pogrjesio, da to nisu te stranice. stavljao sam samo glavni dio linka, ionako nije bilo vise :D na drugoj strani sam detaljnije pregledao ali nista neke su tacne, neke netacne, uglavnom ne dovoljno za 85 % odnisno koji coin vise u mom dzepu :)

nije toliko opasno jer sam ovaj task vec radio i uspjesno zavrsavao, ne znam, nekad im ili mi dan nije bas najbolji :D

i jos jedno pitanje: na neobux kada dobijete refeale morate ih placati, ovdje na clixsence postoji neka komisija, akosam dobro shvatio (preveo sa engleskog) cemu ona sluzi. i imam jednu ponudu (offer) vec od samog pocetka, otprilike sam shvati o cemu se radi. to je online prodavnica nakita, điđa itd na aukciji. da li je i koliko pametno da se upustam u kupovinu nakon sto ostvarim neku zaradu jer je dobit na uspjesnu kupovinu 16$.

hvala!
bit ce jos pitanja, ne brini :D

nakon 30 min :D
upravo sam primi e-mail od clixsenca, sedmicni obracun, i poslali su mi link za kupovinu svog ptc-a koji kosta pola dolara 0.5000 i ukoliko zelite sliku 0.7000, zanima me da li je to preporucivo i koliko, pardon stranica je Adhitz. da li bi mogao nesto time postici.

hvala jos jednom
Last edited by vildantursic » Mon Jun 18, 2012 12:46 » edited 1 time in total
vildantursic
Posts29
Member Since9 Jun 2012
Last Visit28 May 2013
Likes Given0
Likes Received0

#16 by WeeCash » Mon Jun 18, 2012 12:59

Ponekad taskovi imaju i bug, pa mozda ce mozda ponekad pogresiti i greskom ti poslati poruku da si pogresio, ali uglavnom su bez bugova.

Sto se tice te ponude ( offer ) nisam siguran, jer nisam jos to proverio. Mislim da trebas povecu sumu novca platiti na tom sajtu da bi dobio ovde nagradu.

Na ClixSense-u nema rentanja referrala, a ni placanja za njih tj. njihovo odrzavanje. Ako si prilikom "komisije" mislio na ovo: Commission per Signup..
To je bonus koji dobijas kad tvoj referral dostigne $1 u klikovima na reklame ali samo ako imas PREMIUM nalog.

Sto se tice AdHitz-a. Tu mozes reklamirati svoj link.
Mislim da si lose shvatio ovo za novi PTC sajt, jer AdHitz ne nudi scripte za novi PTC sajt a cak i da nudi cene sajtova su daleko vece od 0.xxx.

Pozdrav. :)
WeeCash
Posts1,334
Member Since11 Aug 2011
Last Visit29 Jan 2021
Likes Given230
Likes Received375/236

#17 by rakijaman » Tue Jun 19, 2012 01:58

Ja sam dobro oznojio mozak sa taskovima i morm kazati da sam nervozan a i malo ljut :| 2x sam dobio info da sam pogresio, nisam metio razmak npr trebalo LGB 9000 a ja stavio LGB9000, to su sitnice ali ajd neka, i na kraju sam dobio info da nisam dovoljno kvalifikovan za taj poso drmr sta ja sad znam...
Sve u svemu za tasks treba strpljenja dosta
rakijaman
Posts135
Member Since6 Jun 2012
Last Visit10 Mar 2017
Likes Given31
Likes Received54/29

#18 by rakijaman » Tue Jun 19, 2012 04:07

jedno pitanje i molim brz odgovor
Kako da pauziram task i nastavim posle? Ako izadjem oce li ostati kako je bilo?
rakijaman
Posts135
Member Since6 Jun 2012
Last Visit10 Mar 2017
Likes Given31
Likes Received54/29

#19 by WeeCash » Tue Jun 19, 2012 04:33

rakijaman wrote: jedno pitanje i molim brz odgovor

Jedino resenje ti je da ostavis upaljen browser i prozor od taska. :)

Pozdrav.
WeeCash
Posts1,334
Member Since11 Aug 2011
Last Visit29 Jan 2021
Likes Given230
Likes Received375/236

#20 by rakijaman » Tue Jun 19, 2012 04:36

WeeCash wrote:
rakijaman wrote: jedno pitanje i molim brz odgovor

Jedino resenje ti je da ostavis upaljen browser i prozor od taska. :)

Pozdrav.

A ja hteo da ugasim pc, izgorece od volke vrucine :D i on ima dusu hehehe
rakijaman
Posts135
Member Since6 Jun 2012
Last Visit10 Mar 2017
Likes Given31
Likes Received54/29
Return to 'Ex-Yugoslavia' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 14:03:02 PST