Hah. ima

dear mr.
WeeCash
evo upravo sam radio zadatak u kojem mi ponude samo jednu stranicu, mislim link. koji oni traze i zele da vide dali je to ta stranica. udjem provjerim, vidim svojim ociam da jeste, barem tako pise

. ali kad zavrsim pokaze mi da sam pogrjesio, da to nisu te stranice. stavljao sam samo glavni dio linka, ionako nije bilo vise

na drugoj strani sam detaljnije pregledao ali nista neke su tacne, neke netacne, uglavnom ne dovoljno za 85 % odnisno koji coin vise u mom dzepu
nije toliko opasno jer sam ovaj task vec radio i uspjesno zavrsavao, ne znam, nekad im ili mi dan nije bas najbolji
i jos jedno pitanje: na neobux kada dobijete refeale morate ih placati, ovdje na clixsence postoji neka komisija, akosam dobro shvatio (preveo sa engleskog) cemu ona sluzi. i imam jednu ponudu (offer) vec od samog pocetka, otprilike sam shvati o cemu se radi. to je online prodavnica nakita, điđa itd na aukciji. da li je i koliko pametno da se upustam u kupovinu nakon sto ostvarim neku zaradu jer je dobit na uspjesnu kupovinu 16$.
hvala!
bit ce jos pitanja, ne brini
nakon 30 min 
upravo sam primi e-mail od clixsenca, sedmicni obracun, i poslali su mi link za kupovinu svog ptc-a koji kosta pola dolara 0.5000 i ukoliko zelite sliku 0.7000, zanima me da li je to preporucivo i koliko, pardon stranica je Adhitz. da li bi mogao nesto time postici.
hvala jos jednom