Posts | 17 |
Member Since | 12 May 2007 |
Last Visit | 3 May 2018 |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 5/3 |
Posts | 370 |
Member Since | 28 Apr 2011 |
Last Visit | 27 Mar 2023 |
Likes Given | 1,401 |
Likes Received | 478/190 |
durtapianica wrote:Купих кредити...Натискам аdd и ми излиза къде да рекламирам,title и description и какво да правя да си сложа рефералният линк ли???на title какво трябва да се прави?? и последното знам че е описание но за останалите не ми е ясно??
![]()
![]()
Ili0703 wrote:Clicks Received
today 0 total 1,092 free 92
Рекламирах за пръв път вчера -резултат 1 реферал за днес кликал човека, доволно.
някоѝ може ли да ми каже обаче еѝ това 92 free какво представлява и трябва ли да ме интересува?
PhxMember wrote:Ili0703 wrote:Clicks Received
today 0 total 1,092 free 92
Рекламирах за пръв път вчера -резултат 1 реферал за днес кликал човека, доволно.
някоѝ може ли да ми каже обаче еѝ това 92 free какво представлява и трябва ли да ме интересува?
Тези free, мисля, че са направени от хора без регистрация в сайта.
--
И аз имам въпрос. Когато пусках реклама я направих само за Europe, Bulgaria. После като гледах статистиките имах кликове от Турция, Русия, България и още 10 държави. Как става това?
Posts | 2,736 |
Member Since | 26 Aug 2010 |
Last Visit | 17 Oct 2023 |
Likes Given | 1,638 |
Likes Received | 2,255/904 |
dila_84 wrote:Здравейте на всички. Въпросът ми е още ли се дават тези 1000 кредита при ъпгрейдване на акаунта? Къде може да се видят? Защото съм премиум от 14 октомври, а не ги виждам тези 1000 кредита или имат някакъв период и после изчезват. Благодаря предварително за отговорите на всички.
OliaNik wrote:На мен не ми ги дадоха при ъпгрейда.
Posts | 2,736 |
Member Since | 26 Aug 2010 |
Last Visit | 17 Oct 2023 |
Likes Given | 1,638 |
Likes Received | 2,255/904 |
plamsi87 wrote:Здравейте, имам проблем с добавянето на реклама. Купих кредити, после бутончето добави. Пишсах си всичко, въпросът ми е: в title писах, сайта който искам да рекламирам съответно Clixsense. Даде ми грешка, писах на ръководството и ми отговориха, че не може да рекламирам този сайт на вече регистрирани негови потребители....Какво трябва да напиша в title? Нали все пак целта е да се набират реферали съответно трябва да е Clixsense? Извинете ме за невежеството, но наистина не мога да си обясня къде точно бъркам, ако може някой с опит да ми помогне.....