jpopov wrote:Mоя още вчера беше одобрен мина кампанията,но без никакъв резултат...Преди 2 седмици пуснах линк на Нео за одобрение, около 19-20 часа, и около 23-24 часа вече беше одобрен линка. Т.е. за три - четири часа получих одобрение.

vipmehmed wrote:kak se pravi reklama..? i kakva e pe4albata ima li na4in da zagubq vsi4ko i da ne spe4elq nito cent ot reklamata moje li nqkoi da me svetne imali pe4alba nqma li blagodarq predvaritelno
Posts | 2,736 |
Member Since | 26 Aug 2010 |
Last Visit | 17 Oct 2023 |
Likes Given | 1,638 |
Likes Received | 2,255/904 |
lia1407 wrote:Здравей emwolf, слагаш рефералния си линк, допълнително описание също тябва да се напише ако не можеш да измислиш нищо сложи името на сайта който ще рекламираш. Ако се сетиш за нещо друго не се колебай да пишеш.
Пожелавам ти късмет
house83 wrote:Благодаря.Единственият начин , да рекламираш няколко сайта на куп , на цената на 1 реклама е със създаването на собствен блог. В блога си ще поместиш банерите и описанията на сайтовете , а тук или в друг PTC сайт ще пуснеш за реклама линк към блога си. По въпроса - къде да бъде рекламата , то аз винаги съм предпочитал да е PTC Advertising.
emwolf wrote:Аз вече пуснах тук реклама за 1,20$ но без успех. В неото също пуснах 3 реклами по 5$ за няколко дни и само 2 реферала. Това нормално ли е или има някои тънкости които ми убягват.
Posts | 370 |
Member Since | 28 Apr 2011 |
Last Visit | 27 Mar 2023 |
Likes Given | 1,401 |
Likes Received | 478/190 |