pitygordin wrote:
Ma dispera taskurile "Estimation game : features in images". Am intrat pana acum pe vreo 7-8 si de fiecare data cand incerc sa ma loghez cu Keycode-ul dat de ei, userul si parola (alese de mine) imi zice "Login is not opened". Incerc de mai multe ori la rand pret de vreo 10 minute, dupa care ies fara sa fi putut sa fac taskul. voi ati putut? aveti ceva sfaturi?
La fel apare si la mine, probabil a fost posibila crearea de noi utilizatori la inceput si acum merg pe acelasi nr de utilizatori acceptati atunci. Daca cineva a reusit sa se logheze si sa duca taskul la capat pana acum poate sa dea mai multe detalii.
draganenii wrote:
ma poate ajuta cineva ? eu am gresit niste task-uri si de ceva timp nu imi mai dau task-uri...... e posibil sa imi mai dea vreodata?
In cazul in care nu iti mai apar taskuri deloc atunci ai putea sa intri in dashboard pe crowdflower si sa completezi testele de aptitudini (daca iti apar/ daca nu ai facut asta deja). In alta ordine de idei, un profil complet si logarea pe crowdflower, pentru mine cel putin, aduc mai multe taskuri.
In cazul in care ai acuratetea prea mica si d-asta nu poti efectua taskurile respective, atunci pentru taskul cu acel ID nu o sa mai poti primi vreun job ... dar or sa apara si altele pe acelasi model.