gabriela1234 wrote:sall all rog pe cei care stiu raspunsurile la skilltest dashboard sa dea raspunsurile si noua macar la cel fracez si cel cu medicina multumim
la cel cu medicina eu am deschis google imagini si m-am inspirat de acolo
bubico wrote:gabriela1234 wrote:sall all rog pe cei care stiu raspunsurile la skilltest dashboard sa dea raspunsurile si noua macar la cel fracez si cel cu medicina multumim
la cel cu medicina eu am deschis google imagini si m-am inspirat de acolo
Dandey wrote:cum reusesc dannystefan si florin87200 sa faca 100 taskuri pe zi ca eu stau ca bou si dau refreash toata ziua si n-am niciun task
stridis wrote:Dandey wrote:cum reusesc dannystefan si florin87200 sa faca 100 taskuri pe zi ca eu stau ca bou si dau refreash toata ziua si n-am niciun task
S-a mai discutat problema asta ,dar nu prea sunt explicatii concrete adica o varianta ar fi acel skill test, dar eu cel putin am facut toate acele teste cu exceptia unuia care mi-a expirat si degeaba tot n-am zile bune absolut nici un task (pe nici un sait) deci la mine varianta cu skill test nu e valabila , alta ar fi ca s-ar lucra in echipa (s-a mai discutat cum se face) dar ce sa lucrez ca e goala rubrica cu task-uri, ele se dau cum s-a si observat demografic deobicei cei de la CF distribuie anumite feluri de task-uri pe tari diferite , cam astea ar putea fi altceva cine stie.
Prind pe la sfarsitul lunii deobicei , uneori mai am disponibile cateodata si la doua saptamani dar in rest stau cu dintii la gard foarte ,foarte rar imi apare ceva in cursul saptamanii in rest nimic da si cand vin sa te tii
stridis wrote:Din pacate nu, dar am fost odata prin topul acela candva prin aprilie 2012 atunci era doar simplu de 50$ apucasem pe ''locul doi'' cum ar fi acum dar n-am avut ce sa iau
dupaia m-am mai fortat eu sa urc da cam greu cand faceai vreo 2-3 sute pac limita, am mers asa ca melcu mereu.
Aici era intr-o zi de joi ,da pana luni dimineata am ramas pe 2 cum s-ar zice castigase tot un roman daca nu gresesc cred ca era klothor
in rest nu saream de max. sa zic undeva in jur de 400 taskuri in vremurile bune ca acum sanse mai greu
evatoma wrote:Buna, nu apare nici un Task de joi saptamana trecuta la mine
stridis wrote:evatoma wrote:Buna, nu apare nici un Task de joi saptamana trecuta la mine
Aseara au fost doar cateva , dar n-ai ce sa prinzi din 5-600 caci se duc ca painea calda iti dai seama la cati useri sunt , asa este nu prea sunt cu saptamanile mai apar din cand in cand daca prinzi ceva atunci bine daca nu astepti ca trebuie sa vina altele chiar daca vin la 1-2 sau 3 saptamani , deobicei la cei mai multi rubrica este goala din pacate.
Quote:We are sorry that you had an issue with Job 120526 - Extract Milestone Information from a University Course Syllabus (UPDATED)Celalalt e la fel, dar pentru alt task
We also sincerely apologize for our delayed response to your issue. Thank you so much for your patience while we work through the backlog.
We are going to look into this task to see exactly what the problem might have been. We have issued you a bonus to compensate you for your time and inconvenience.
We know it has been about 13 months since you posted this topic. We are in the process of transitioning to a new support platform to improve our ability to get to issues in a timely matter. Late replies such as this will not be acceptable.
rlutia66 wrote:Salut ...stiu ca ai ceva timp de cand esti inscris pe astfel de site uri .Astazi am primit doua emailuri de la CF in care imi raspund la doua contestatii facute cu 13 luni in urma!?!
Quote:We are sorry that you had an issue with Job 120526 - Extract Milestone Information from a University Course Syllabus (UPDATED)Celalalt e la fel, dar pentru alt task
We also sincerely apologize for our delayed response to your issue. Thank you so much for your patience while we work through the backlog.
We are going to look into this task to see exactly what the problem might have been. We have issued you a bonus to compensate you for your time and inconvenience.
We know it has been about 13 months since you posted this topic. We are in the process of transitioning to a new support platform to improve our ability to get to issues in a timely matter. Late replies such as this will not be acceptable.
Mai au un pic pana sa ajunga la zi