Tu te-ai logat la ei si ai facut testele alea ale lor ?
Da.
Spune si tu o metoda de prins task-uri mai repede.Acum sunt 93 de joburi de 7 centi si nu am prins decat 1
bubico wrote:criskey wrote:bubico wrote:Daca apare in lista, este valabil... chiar daca nu poti intra in quiz mode.
Este probabil legat si de istoricul tau, de acuratetea obtinuta.
Acum e un task in germana de 0,28 $ , dar nu e valabil pt romanica![]()
![]()
Cat despre istoric si acuratete, teoria nu tine, cel putin momentan, pentru ca mai bine de o luna dashboardurile sunt in mentenanta si acuraretile sunt curs de recalculare. Chiar ei au spus pe forum, ca acuratetea nu influenteaza in perioada asta numarul de taskuri. (deci doar tara/regiunea poate afecta, cum era si pana acum).
Get Satisfaction - People Powered Customer Service
Singura explicatie ar putea fi vreun job primit in urma trecerii vreunui skill test. Saptamana trecuta a fost unul ce-l primeai daca treceai un skill test legat de ghiduri de cumparaturi pe ebay... de am facut vreo 100 pe verzi. In rest, nu stiu sa fi fost un alt skill test in urma caruia sa ai un numar constant taskuri (gen "daily tasks"), astfel incat sa te mentii undeva la o suta de taskuri zilnic.
Tu te-ai logat la ei si ai facut testele alea ale lor ?
bubico wrote:Cum e norocul. De exemplu eu acum n-am nimic aici dar dincolo pe neo am vreo 12k platite ce-i drept cu 0,89 centi.
Spune si tu o metoda de prins task-uri mai repede.Acum sunt 93 de joburi de 7 centi si nu am prins decat 1![]()
![]()
emartinas wrote:Ati avut astazi taskuri valabile?
Eu am intrat de mai multe ori si nu era nici unul.
SI TOTUSI AM VAZUT CA AU FOST CARE AU REZOLVAT SI PESTE 100 DE TASKURI!!!
Care este misterul?
stridis wrote:ct89rdu wrote:salut!
Am si eu o intrebare, am citit undeva ca la 50 de dolari facuti din task-uri iti dau un bonus de 5 dolari.
Este adevarat?
Multumesc
da asa este