ioan17 wrote:La mine apar 511+697 task-uri de corectat adrese (spaniolă+italiană)... plus altele, dar care sunt mai puţine.
Cum iti apar frate, ca mie de dimineata mi-a aparut doar ala cu ,,Categorize Online Daily Deals!,,

.
Oare din ce cauza????
rlutia66 wrote:Niciodata. Se mai intampla ca la un moment dat sa scoata un task aproape identic, dar care pentru ei se considera task nou. Abia in acel caz mai poti sa intri sa il faci
seby2193 wrote:E rau ca in weekend cand lumea are mai mult timp nu se merge la munca
sau alte activitati care ocupa timpul liber nu sunt, atunci ar trebui sa fie multe si din orice domeniu,
bine ca nu e dupa ei, dar ar fi bine asa nu ca azi faci un task ajungi sa scoti si tu un amarat de dolar
si iti mai apare altul dupa nu stiu cate zile pana la urma renunti si la idee.
bubico wrote:Daca apare in lista, este valabil... chiar daca nu poti intra in quiz mode.
Este probabil legat si de istoricul tau, de acuratetea obtinuta.
Acum e un task in germana de 0,28 $ , dar nu e valabil pt romanica![]()
![]()
criskey wrote:bubico wrote:Daca apare in lista, este valabil... chiar daca nu poti intra in quiz mode.
Este probabil legat si de istoricul tau, de acuratetea obtinuta.
Acum e un task in germana de 0,28 $ , dar nu e valabil pt romanica![]()
![]()
Cat despre istoric si acuratete, teoria nu tine, cel putin momentan, pentru ca mai bine de o luna dashboardurile sunt in mentenanta si acuraretile sunt curs de recalculare. Chiar ei au spus pe forum, ca acuratetea nu influenteaza in perioada asta numarul de taskuri. (deci doar tara/regiunea poate afecta, cum era si pana acum).
Get Satisfaction - People Powered Customer Service
Singura explicatie ar putea fi vreun job primit in urma trecerii vreunui skill test. Saptamana trecuta a fost unul ce-l primeai daca treceai un skill test legat de ghiduri de cumparaturi pe ebay... de am facut vreo 100 pe verzi. In rest, nu stiu sa fi fost un alt skill test in urma caruia sa ai un numar constant taskuri (gen "daily tasks"), astfel incat sa te mentii undeva la o suta de taskuri zilnic.