Posts | 22 |
Member Since | 14 Mar 2011 |
Last Visit | 15 Aug 2013 |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 1/1 |
savasori wrote:După cum poţi afla de mai sus, pe noi nu prea ne-a lăsat să facem ceva. Ne-au scos după vreo 5-7 task-uri... chiar dacă aveam accuracy 100%...Ieri am facut 215 taskuri la cel de 14 centi [is this company owned....], dar m-au scos. Mai erau vreo 5000 ,dar dupa 2 minute a disparut din lista. Oare s-au terminat sau l-au scos ei? A reusit cineva sa faca ceva la task?
ivanlevente wrote:Nu trebuie sa faci nimic. Acestea apar automat cand sunt disponibile.
rlutia66 wrote:savasori wrote:Ieri am facut 215 taskuri la cel de 14 centi [is this company owned....], dar m-au scos. Mai erau vreo 5000 ,dar dupa 2 minute a disparut din lista. Oare s-au terminat sau l-au scos ei? A reusit cineva sa faca ceva la task?
Am remarcat ca ai facut intr-o zi cat nu ai facut in 2 ani
savasori wrote:rlutia66 wrote:savasori wrote:Ieri am facut 215 taskuri la cel de 14 centi [is this company owned....], dar m-au scos. Mai erau vreo 5000 ,dar dupa 2 minute a disparut din lista. Oare s-au terminat sau l-au scos ei? A reusit cineva sa faca ceva la task?
Am remarcat ca ai facut intr-o zi cat nu ai facut in 2 ani
Da asa este! Dar le fac doar pe cele care merg rapid si sunt bine platite! Mi se pare neprofitabil sa ma chinui cateva minute, sa caut tot felul de adrese [cautare care cere timp], si sa obtin mai nimic! Le prefer pe cele de genul celui facut aici, unde daca prinzi "spilu" poti face multe, fara sa accesezi tot felul de siteuri si sa cauti si acolo alta pagina!
Sau cum e cel cu " daily deals" [cand le prinzi] unde numai din descriere iti poti da seama in ce categorie se incadreaza afacerea!