O regula generala de rezolvare a taskurilor nu pot sa-ti dau; fiecare task are proprile cerinte. Tot ce pot sa zic, e sa citesti cu atentie tutorialul aferent fiecarui task. Daca nu te prea descurci cu engleza "traducatoarele" ce-s in browsere ajuta (eu il folosesc pe cel din chrome) si daca chiar te impotmolesti si ai vreo nelamurire, posteaza aici si sunt sigur ca o primesti ajutor de la cineva care e in tema.
Daca crezi ca ai raspuns corect si ei te-au marcat ca gresit, poti deschide un thread cu problema ta pe forumul CF:
Get Satisfaction - People Powered Customer Service
in care sa incluzi in post idul tau si idul taskului (le gasesti in meniul "Help" al taskului).
Pe langa asta, sistemul dupa care functioneaza taskurile ajuta sa-ti intri in mana: Taskurile astea sunt distribuite la mai multi parteneri (cum este Clixsense) de catre Crowdflower. (o lista restransa e aici:
Contributors, doing work — CrowdFlower)
Dupa cum poate stii, un task are o acuratete sub care nu ai voie sa scazi (de obicei 75% sau 80%).
Astfel, daca esti inscrisa pe mai multe siteuri ce au acces la ele, poti sa faci acelasi task (daca apare) pe oricare dintre ele, chiar daca te-a scos pe PTC-u cutare. Asa ca-i o idee buna sa te "antrenezi" pe site-urile ce platesc mai putin acelasi task, ca mai apoi sa revii pe unul ce plateste mai bine (Clixsense de ex.)
Bineinteles regula asta nu functioneaza daca atingi numarul maxim de intrebari rezolvate permise per task. (o sa-ti apara un mesaj daca ajungi acolo). Odata atinsa limita nu mai poti continua indiferent de site.
Apoi nu uita, aceleasi taskuri revin de cele mai multe ori resetate (adica reintri in training/quiz mode); uneori chiar si in alte limbi. Iar daca ai prins ideea cum se fac, poti sa le rezolvi chiar si in japoneza

.
Sa nu uiti de asemenea sa-ti verifici dashboardu.
New Logins — Contributor Dashboard by CrowdFlower . Acolo pot aparea "skill tests", care trecute duc la taskuri speciale mult mai bine platite.
Apropo e acum acolo un skill test de design... si din cate am inteles, trecut, se plateste cu
7$. Aveti nevoie de Adobe Illustrator. Eu l-am picat pentru ca n-am stiut de ce am nevoie (am doar photoshop).
Succes.