Multumesc mult si tie!
fanyaliona wrote:salut stie cineva la cate elimita la taskul Categorize services and products offered by businesses! acum ca pina acum a fost la maxim 60 si vad ca acum am 75 si inca merge, a ajuns cineva la limita si la cate e sa stiu cum, sa il abordez.
shpritz wrote:fanyaliona wrote:salut stie cineva la cate elimita la taskul Categorize services and products offered by businesses! acum ca pina acum a fost la maxim 60 si vad ca acum am 75 si inca merge, a ajuns cineva la limita si la cate e sa stiu cum, sa il abordez.
Numai 26 am reusit sa fac....
Nu ma lasa mai mult...
ingineru wrote:qpwo357 tipul asta cred ca intra in cartea recordului a facut intre 9:40 si 10:40 800 de taskuri si eu fac taskuri8 dar sa faci 800 de taskuri in o ora mi se pare de domeniu incredibilului , deja incepe sa semene cu sf concursul asta , cred ca de acum 3...4.. saptamani qpwo357 ca castiga continuu .Sincer nu cred asa ceva si eu fac taskuri dar sa faci 800 pe ora intrece orice imaginatie 133 pe 10 minut 13,3 pe minut sa fim seriosi ........
fanyaliona wrote:shpritz wrote:fanyaliona wrote:salut stie cineva la cate elimita la taskul Categorize services and products offered by businesses! acum ca pina acum a fost la maxim 60 si vad ca acum am 75 si inca merge, a ajuns cineva la limita si la cate e sa stiu cum, sa il abordez.
Numai 26 am reusit sa fac....
Nu ma lasa mai mult...
Poate ai facut si in alta parte si ti lea cumulat
AlleXyS wrote:ne mai da si noua taskuri ? .....