shpritz wrote:
Emilia, am mai spus si repet, la Categorize Online Daily Deals trebuie sa alegi o singura categorie nu mai multe. Daca alegi mai mult de una o sa'ti considere raspuns gresit.
Crede'ma pe cuvant ca am peste 1000 de astfel de taskuri facute, si e unul din cele mai usoare si mai bine platite.
Depide, mie mi s-a intamplat sa pot alege si doua categorii. Uite, de exemplu am prins un deal de genul "Massage & Facial la un oarecare spa" si-mi accepta ambele categorii. Sau daca-mi aparea explicit in deal accesorii pentru femei si barbati, mergeam pe 2 categorii("ceasuri", stiu ca am prins o data).
Cred ca tine mai mult de relevanta dealului (incerci sa vezi care e oferta principala si ignori ofertele secundare). Ca de exemplu, daca-n oferta iti zice ca pe langa bilete la un show primesti si o masa pe gratis, alegi doar "Shows" si nu si "Restaurants".
Cat despre taskul ala cu google maps, as completa pe langa ce-a zis emilia, cu faptul ca astia au mai bagat inca o optiune care m-a ars rau la inceput.
Combinatia:
"YES, I can find a building where [firma] is probably located." si
"NO, I can't confirm that I found the right building." Asta apare in trei cazuri:
-cand nu gasesti logoul pe cladire, dar markerul de la google/bing pointeza
DIRECT si nu pe
LANGA pe cladire.
-daca vezi prin streetview un panou cu firma respectiva, ca de ex la intrarea in parcarea din fata unui mall, dar nu gasesti logoul pe cladire; la fel daca cladirea e in constructie dar are pe langa ea panoul ca va fi a firmei respective.
-daca nu gasesti nimic dar, in Bing, in formatul "aerial", iti apare desenat perimetrul firmei intr-un complex de cladiri (de ex. iti apare desenata locatia "RadioShack" printr-un dreptunghi in interiorul unui mall).
Daca nu,
"NO, I can't find a building for [firma] using ANY of the map tools above."
Dintre toate logourile "RadioShack" e cel mai greu de gasit. Eu tot timpul am deschis intr-un tab toate modele posibile pentru logoul lor, ca sa le compar cu imaginile de rezolutie proasta sau cand e distanta prea mare. Si incearca prima data sa gasesti locatia cu bing; google e cam pe langa...
In rest am prins destule intrebari gresite, pagini neplatite... Ce-i drept nivelul de acurate la care te lasa sa lucrezi e foarte jos(sub 70% - proprie experienta

, acum's pe un 80%(43/54) cat de cat stabil ). Spor.