Babu26 wrote:eu nu stiu care e faza cu aia 40 $...ivannnn lamureste`ne
acei 40$ sint banii castigati in acel site ....la fel va fii afisat si clixsense zilnic in profilul tau daca faci taskuri...
Hihihi pai si tu ai acei 40 daca te uiti bine
Posts | 401 |
Member Since | 15 Mar 2012 |
Last Visit | 6 Feb 2019 |
Likes Given | 13 |
Likes Received | 89/69 |
ivanstas wrote:Babu26 wrote:eu nu stiu care e faza cu aia 40 $...ivannnn lamureste`ne
acei 40$ sint banii castigati in acel site ....la fel va fii afisat si clixsense zilnic in profilul tau daca faci taskuri...
Hihihi pai si tu ai acei 40 daca te uiti bine
rlutia66 wrote:Da pot sa spun ca am avut parte de taskuri la 0.25 de centi cu acuratetea care o am,la care nu toti vem accesMai concret, draga Ivanstas, poti sa ne enumeri bonusurile de care te-ai bucurat?
Pe mine ma lasa complet rece Dashboard-ul ala. Dintotdeauna partea de earnings a avut probleme. La inceput chiar au facut-o lata pentru ca au facut publice sumele de bani pe care ii plateste CF, si nu cei care ajungeau la useri.
Am 3 insigne in Dashboard, cum probabil au toti cei care cat de cat si-au batut capul cu taskurile/mini joburile. So what? La mine in portofel nu s-a cunoscut
Asa ca spune-ne si noua care e shpilul cu Dashboardul de te-a convins ca ar fi o mare realizare?