Sper ca ai inteles.
danielapopescu wrote:Excelente sfaturi , Daniela.Mici secrete privind Tasks
[...]
4 trebuie sa nu ii contrazici, chiar daca nu a fost greseala ta ci a lor, cand le argumentezi te blocheaza
[...]
!
danielapopescu wrote:ceea ce am scris nu poate fi catalogat ca "cele 10 porunci de castig cu taskurile", sunt doar opinii personale care reflecta realitatea. fiecare membru poate verifica si decide daca ele sunt corecte. si la clixgrid am trecut un set de opinii bazate pe experienta personala, unii au fost de acord, altii nu, ba chiar mi-a fost stersa o postare considerata de multi ca fiind interesanta ( probabil ca am deschis atunci un subiect ce a deranjat - nu e bine sa expui adevarul care doare )
rlutia66 wrote:@danielapopescu
PS. Scuze daca te-a deranjat eticheta pusa la postul tau, cred ca sunt cam in verva azi si am inceput sa vorbesc aiurea
rlutia66 wrote:@danielapopescu
PS. Scuze daca te-a deranjat eticheta pusa la postul tau, cred ca sunt cam in verva azi si am inceput sa vorbesc aiurea
LordKillers wrote:salutare la toata lumea...sunt nou pe aici si am inceput sa fac cat mai multe taskuri.... ati intalnit acest tip de task ?
Answer a few questions about a website (United States - Tuesday task #7)
dupa ce incerc sa le trimit raspunsul imi apare mesajul acesta...
This page can only be accessed within an offer wall
Please return to the site you were trying to access this offer from
shpritz wrote:De o saptamana incoa nu mai reusesc sa accesez taskul Categorize Online Daily Deals! Habar nu am de ce, inainte daca erau 5 reuseam cumva sa fac unul... acum desi sunt mai multe nu ma lasa. Mentionez ca am 95% accuracy. Ieri au fost 300 de taskuri din aceasta categorie si tot nu am reusit sa fac niciunul...