rlutia66 wrote:Vreu si eu asa un bug
as vrea sa aveti toti cate un bug asa

Posts | 1,027 |
Member Since | 4 Aug 2011 |
Last Visit | 7 Apr 2022 |
Likes Given | 270 |
Likes Received | 419/277 |
bambarec wrote:Salut, e vreo metoda prin care sa poti completa taskuri mai repede si fara sa gresesti pentru ca mi se pare dubios ca cineva sa poata completa 400 500 de taskuri in ultimele 24 de ore, asa cum arata clasamentul din jocul paginii, din moment ce nu poti sa completezi mai mult de 15 maxim 20 de taskuri intr-o ora si io nu cred ca sta cineva 24 din 24 de ore ca sa completeze taskuri?
rlutia66 wrote:Vreu si eu asa un bug
@dany123: nu ma scot pt ca am facut prea multe (am facut aproape suta) ci ca nu am accuacy. Cum spuneam am 87%
Quote:Sorry
Our quality control metrics indicate that you're not getting enough test questions correct to continue working on this job. Refreshing this page will show you recent test questions that have been marked as incorrect.
bambarec wrote:Salut, e vreo metoda prin care sa poti completa taskuri mai repede si fara sa gresesti pentru ca mi se pare dubios ca cineva sa poata completa 400 500 de taskuri in ultimele 24 de ore, asa cum arata clasamentul din jocul paginii, din moment ce nu poti sa completezi mai mult de 15 maxim 20 de taskuri intr-o ora si io nu cred ca sta cineva 24 din 24 de ore ca sa completeze taskuri?
D0gStyl3 wrote:Cine vrea task-uri cu 0.07? Sunt acu' disponibile numai ca....e o MICA problema: TRE' sa stii Coreeana!
![]()
Have a nice day!
Babu26 wrote:D0gStyl3 wrote:Cine vrea task-uri cu 0.07? Sunt acu' disponibile numai ca....e o MICA problema: TRE' sa stii Coreeana!
![]()
Have a nice day!
eu ma duc la bulan)) pana acu vad ca n`am imbulinat`o...
ma uit in general daca se repeta vreun site ..si ala il pun..pana acum a mers faza)
si la cele cu 2 randuri de patratelepun linku ce mi`l da