decorr94 wrote:frate nu o fi luat 5$ de 10 ori la taskuri...e absurd
Sigur nu confunzi Clixgridul cu taskurile? : Tasks: Complete Tasks - ClixSense
Stau acasa si am timp sa stau f. mult timp pe numai TASK-uri sa fie si rabdare din partea mea
ca ma plictisesc repede!
Spor la TASKS!
decorr94 wrote:frate nu o fi luat 5$ de 10 ori la taskuri...e absurd
sinedea wrote:wow...ma uimeste cu cata rautate se dau explicatiile pe acest forum! am simtit-o si eu pe pielea mea, dar am zis ca are moderatorul o zi proasta, dar vad ca ...
pt. moderatori: daca am cunoaste toate raspunsurile si am fi atat de destepti (vis-a-vis de) ca si voi, am fi cu totii moderatori! putina ingaduinta si rabdare atunci cand dati lamuriri
rlutia66 wrote:
Ce ma oftic - au intrat Product manuals dar sunt neresetate si cu limita ridicata. Am 87% si nu ma lasa.(((
ktalyn wrote:Au aparut multe task-uri dar se incarca foarte greu. Ori am eu probleme cu conexiunea ori are probleme din nou CrowdFlower. Stiu ca s-a mai intamplat odata sa se incarce greu paginile.
kateckiz3 wrote:shpritz wrote:Cateva de $0.17? Sau mai multe adunate care dau $0.17?
Eu nu am vazut azi de $0.17.
glumesti nu?
erau task-uri de $0.17, 0.21, 0.24 si 0.07 .. de care doreai ...
eu am reusit sa fac numai de $0.17
Quote:Sorry
Our quality control metrics indicate that you're not getting enough test questions correct to continue working on this job. Refreshing this page will show you recent test questions that have been marked as incorrect.