La taskul"category daily" - trebuie sa fii atent la locatie,daca e una inseamna ca e "Local" - "LOCAL: The business or activity is only local"
daca iti arata mai multe - sunt mai multe locatii si atunci pui "NO: This deal can be redeemed at several locations in the same city"
Te uiti si daca apare deasupra titlului -National- ai optiune de bifat National(NO regional shipping restrictions)
si ai apoi o lista ca la taskul cu Twitter ..de bifat niste categorii.Din titlu si ce mai e scris sub..iti dai seama in ce categorie se incadreaza.
Ce nu se incadreaza si e un fel de tratament orice fel..eu il pun la "spa".
sa ma gandesc ce tipsuri mai sunt..
de ex : ai deal cu DENTAL..ai categorie pt asta in Health.Dar daca apare si "teeth whitening " exista categoria si atunci o bifezi asta.Pe mine m-au busit la o faza de-asta.
Daca apare "one night ,two nights la hotel - ai optiune "MULTI NIGHT - dupa care pui "Travel".
Orice deal unde te invata sa faci ceva" Class,workshop,lectii de calarie de ex, exista categorie Life Skill Classes.
Cam atata imi vine in minte la taskul asta si la ora asta fara coffee inca

)..poate mai vine cineva cu niste ponturi mai clare ..ca explicatul nu e punctul meu forte
In rest fii atent la training..de multe ori chiar daca gresesc la training invat din asta ..prefer sa gresesc atunci decat la task.