In timp ce in SUA, Canada si Marea Britanie sunt taskuri de 0.21$, noi primim taskuri de 0.03$ si pe deasupra au si o tendinta de a scade remuneratia si pentru astea de 0.03$, am observat zilele trecute un task care a fost de mai multe ori si era 0.03$, acum era 0.02$...
Trebuiesc boicotati, dar asta inseamna sa nu le faca absolut nimeni taskurile prost platite, sa stea cu zilele pe site si o sa revina cu preturi mai mari.
Ar trebui sa luam initiativa si sa facem ceva. De ce alte tari pot avea task-uri platite mai bine si noi nu? Nu sunt ca ofertele, care pot fi facute doar de anumite tari. Aceste sarcini pot fi facute de oricine din orice tara.
Cred ca este mom ca moderatorul nostru sa ia atitudine in acest sens ... ce se poate face sa scapam de o lista lunga de taskuri platite prost si finished si sa primim si noi niste taskuri decente? idei/sfaturi
Nu prea are ce sa faca moderatorul nostru si nici adminul Clixsense.
Iti convine le faci, nu-ti convine nu le faci. Nu avem ce face. S-a discutat mult pe tema asta pe forumul general, CrowdFlower se justifica spunand ca asa cer companiile care comanda aceste studii. Pe o parte sunt de inteles, daca vreau sa vad cum imi merge afacerea mea nu intreb pe cei din State care habar nu au cu ce se mananca, intreb romanii... (ma refer aici la o firma mai cunoscuta din tara).
Dupa cum am mai spus, singurul lucru care se poate face e sa boicotam aceste taskuri ieftine, dar daca nu le facem noi si le fac indienii sau mai stiu eu care tot fara rezultate o sa fie.
Ati reusit sa faceti task-ul "Predict the score for Game 5 of the NBA Finals!!" ? Nu am reusit sa trec de training. Cei drept nici nu le am cu basket-ul.
ktalyn wrote: Ati reusit sa faceti task-ul "Predict the score for Game 5 of the NBA Finals!!" ? Nu am reusit sa trec de training. Cei drept nici nu le am cu basket-ul.
da,dar nu ma mai lasa..doar unul am reusit..cred ca doar unul ai dreptu sa faci
Se pare ca si task-ul asta "What is the correct category for this business (Google Chrome / Firefox Translation Extension Required) (Intl)?" are mari probleme. Desi spuneam raspunsul corect imi lua din ratie. Raspunsul corect era " x " dar dumneavoastra ati ales " x ".
eu il fac de cateva zile si nu am probleme cu el...ma deranjeaza in schimb lista asta lunga ca o zi de post din care sunt valabile 2 - 3 tipuri de tasks...agatasem un ref pe 21 si dupa ce s-a inreg si a vazut ca sunt numai taskuri finish si nevalabile s-a retras ... nu a mai dat nici macar un clik; probabil se gandeste ca i-am tras o mare teapa
p.s. ati primit si voi adsuri virusate? eu am luat azi 3
Last edited by sinedea » Sat Jun 23, 2012 06:16 » edited 1 time in total
Azi n-am facut niciun task. Mi-a fost lene de task-uri prost platite sau altele la care sunt blocat ...
Alaltaieri am facut 39 - aia cu berea si cu twitter. Dupa m-au blocat
Ieri vreo 25.
Sunt eu idiot sau taskul "What topics are being discussed (Best Buy)?" e stricat rau de tot si ma pune sa bifez toate casutele alea la toate intrebarile:
Mersi frumos.
Din pacate la mustata de 5$ ( nu s-a putut ca m-au flaguit la ultimul aparut cu ce zice lumea despre best price (cel de care zice dany, dupa ce l-au corectat)
dany123i wrote: Sunt eu idiot sau taskul "What topics are being discussed (Best Buy)?" e stricat rau de tot si ma pune sa bifez toate casutele alea la toate intrebarile: