Posts | 1,625 |
Member Since | 7 Dec 2011 |
Last Visit | 6 Mar 2017 |
Likes Given | 505 |
Likes Received | 835/468 |
dany123i wrote:Mie-mi plac astea, am facut pana acum 25x Decide for Product Manuals: Model Numbers and Model Names, si am 15/17 corecte (bine, alea 2 gresite erau de fapt corecte dar deh... trecem peste), inca putin si o sa dau primul checkout!
ktalyn wrote:dany123i wrote:Mie-mi plac astea, am facut pana acum 25x Decide for Product Manuals: Model Numbers and Model Names, si am 15/17 corecte (bine, alea 2 gresite erau de fapt corecte dar deh... trecem peste), inca putin si o sa dau primul checkout!
Pai de asta m-am enervat...la un task scria clar pe imagine Projector, acesta fiind model name dar cand colo cica not found. !@#$$%%%$##@#@#![]()
![]()
![]()
Mai aveam nevoie de 3-4 task-uri pentru ami cumpara cont Premium. Mor de ciuda.
ktalyn wrote:dany123i wrote:Mie-mi plac astea, am facut pana acum 25x Decide for Product Manuals: Model Numbers and Model Names, si am 15/17 corecte (bine, alea 2 gresite erau de fapt corecte dar deh... trecem peste), inca putin si o sa dau primul checkout!
Pai de asta m-am enervat...la un task scria clar pe imagine Projector, acesta fiind model name dar cand colo cica not found. !@#$$%%%$##@#@#![]()
![]()
![]()
Mai aveam nevoie de 3-4 task-uri pentru ami cumpara cont Premium. Mor de ciuda.
Babu26 wrote:
Bafta
Incearca sa mai prinzi "Who Might the Author of this Post Be (Twitter)"..sau categorize online deal ..vad ca tot mai baga cate ceva
ktalyn wrote:Babu26 wrote:
Bafta
Incearca sa mai prinzi "Who Might the Author of this Post Be (Twitter)"..sau categorize online deal ..vad ca tot mai baga cate ceva
Si astea cu "Who Might the Author of this Post Be (Twitter)" sunt destul de enervante. Cand e doctor, nu e doctor, cand e director nu e director si tot asa. As clasifica aceste task-uri ca usoare, mai grele si foarte ciudate. Sunt anumite task-uri care imi dau de gandit. Cand nu e una e cealalta. Eu am dau batut.![]()