Posts | 1,625 |
Member Since | 7 Dec 2011 |
Last Visit | 6 Mar 2017 |
Likes Given | 505 |
Likes Received | 835/468 |
shpritz wrote:Evolutia taskului: Categorize addresses as Residential (Homes) or Commercial (Businesses)
La prima aparitie 2 pagini 0.04$
La a 2a aparitie 2 pagini 0.03$
La a 3a aparitie 3 pagini 0.03$....
In ritmul asta o sa le facem mocca in curand...
Ah si am si fost bannat din cauza ca o adresa corecta era trecuta ca fiind similara....
shpritz wrote:Mda... cum naiba sa ajung in top10 daca astia baga o limita de tot rasul la taskuri... Inca unul la care nu mai pot lucra din cauza limitei: Find the Company Description Pages for Companies (Intl) (Google Chrome / Firefox Translation Extension Required).
Si aveam un elan... mi-am facut si o cafea ca sa bag in seara asta vreo 100 de bucati... Acum o sa stau cu ochii in tavan...
shpritz wrote:Cand o sa ajungi undeva pe la vreo 300 - 350 o sa intelegi despre ce vorbesc
Limita exista, am fost informat si pe forumul lor, nu am scos-o de la mine.
Spune'mi la acuratete, la Categorize cate intrebari ai? Acolo cand iti ajung alea undeva pe la 60... sa'l pupi de la revedere!
shpritz wrote:@jeff, inseamna ca esti norocos... e bine ca mai poti face... Acum am numarat cate am sunt 474... poate de aceea nu mai am voie...
@Babu e cu limita si asta... am facut si eu in noaptea asta cate s-au putut face... cred ca 100...
sinedea wrote:La " Categorize Online Daily Deals " am 71 din 80...am ajuns la limita ca nu mai reusesc sa intru pe ele? ...de sapt trecuta! inainte le prindeam si pe 0! azi cand am dat click pe ele mi-a aparut un survey de la CF ...l-a mai primit careva?....l-am completat dar pe gratis!