eu am reusit 142 de taskuri dar gata

Totusi e bine ca avem de unde face.
Stridis trezeste'te, urca inapoi acolo sa iei 50$! Bafta maxima!
shpritz wrote:Din cate vad, cand au succes cu un task binisor platit incep sa ii scada din valoare... asa s'a intamplat in ultimele zile.
Totusi e bine ca avem de unde face.
Stridis trezeste'te, urca inapoi acolo sa iei 50$! Bafta maxima!
jeff120 wrote:Si totusi nu ii inteleg pe cei care platesc sa primeasca "how would you command your phone"? Eh, atat timp cat platesc, mi se pare o idee super cea cu taskurile. Se indeparteaza mult fata de conceptul de "bux", si "concurentei" ii va fi din ce in ce mai greu sa se ridice la statusurile astea.
Buna treaba,!
jeff120 wrote:Cand am plecat sambata de acasa, stridis se lupta cu sohel, ala din Bangladesh, pentru primul loc.
Cum am fost plecat un week-end de acasa, numai surprize: Barca si-o ia de la Real, CFR-Concordia 2-4, si acum intru pe Clixsense. Ia sa vad rezultatele. Vad steagul Romaniei pe primul loc. BRAVO STRID....what ? Klothor ? Baiatul asta vineri maxim s-a apucat de task-uri. Bravo Klothor si la mai mare. Ai aratat ca se poate intr-un timp EXTREM de scurt, d-apai intr-o saptamana.
Si eu care ma gandeam ca fiindca nu incepusem din prima zi eram cam out din concurs. FELICITARI KLOTHOR !