- task instaleaza addonul pt browserul tau si recomand firefox fiinca este mai vizibil cand apare un task nou.. apoi taskul respectiv incearca sa il rezolvi in google chrome fiinca are traducere mai complecta. (am pus 2 luni sa devin liv 1 si m-am tinut zilnic sau ori decateori aparea un task nou) daca ai lv 1 apoi liv 2 si 3 sunt rapide.
- mai sunt ofertele care sunt mai rare si nu folosi nr tau de telefon real.
- merita timpul pierdut decat pt alte prosi pe net
-dar cum am ami citit si spun si alti romani au o mentalitate ca vor sa se imbogateasca deodata "nu sa adune ca furnic"
-sunt incepator dar cu "criza" de care se vorbeste pe acest site am ajuns la 80$ /luna
edit:atentie la insciere crowdflower multi se insciu in partea de sus cu cont nou..nu mai stiu cum este acum dat trebuia usata partea de jos.. cu o adresa email ce ati folosito pt facebook
Anaaa002 wrote:Buna.Ma puteti ajuta si pe mine ,va rog? Eu m-am inscris acum vreo 10 zile iar pana acum nu mi-a aparut sa fac niciun task...trebuie sa intru undeva anume sau cum functioneaza ?Multumesc!
Lvk2k wrote:Salutare , Multumesc cata2331 pentru raspuns. din pacate nu am reusit sa imi fac un cont de crowdflower cu facebook , drept urmare nu primesc task . nu stiu cum sa fac . ai vreo idee ?
cata2331 wrote:...inteleg ca trebuie sa ajung la niv 1..2 sau 3 dar cum sa ajung daca nu prin rezolvarea...unor probleme....iar daca mia nu imi da nimic de rezolvat atunci...ce e de facut...Trebuie sa devi liv 1 2 sau 3 ca sa poti face acele task-uri . deocamdata cred ca doar cele liv zero le poti face