pentru că e prea lung topicul şi mi-e prea lene să caut, întreb şi eu cum e cu taskurile...
mai clar, când se "marchează" ca accomplished aici, pe Clixsense, că în CF am deja 11 taskuri făcute (la lvl 0!

), aici nu apare nimic!
nici că le-am făcut, nici că am primit ceva... iar balance-ul meu pare a contoriza doar reclamele şi eventualele bonusuri din clickgrid...
ah, şi mi-a luat şi mie o lună jumate până m-am prins cum e cu taskurile:
- dacă e prima oară când ai de-a face cu CrowdFlower, (abia ai făcut cont, sau poate n-ai mai avut demult activitate în zonă) ai rank 0, şi nu poţi face alte taskuri în afara celor de lvl 0, care sunt puţintele, şi toată lumea se bagă rapid peste ele... ca să poată avansa la lvl1, unde câştigurile sunt niţel mai consistente
- asta înseamnă că degeaba apar taskuri de lvl 1, 2 sau 3, nu te poţi băga "că nu ai level", şi atât.
asta înseamnă că până la lvl 1 va trebui să ai multă răbdare. nu că după aia n-ar trebui!

- eu am zis pe scurt care e ideea cu taskurile. pentru amănunte, intraţi pe contul vostru CF, clic pe "dashboard", şi veţi găsi acolo exact ce fel de condiţii trebuie îndeplinite pentru avansare în rank.
-uitam: mai nou, trebuie să vă logaţi obligatoriu cu facebook ca să aveţi acces la contul CF, taskuri, etc...