Posts | 2 |
Member Since | 8 Jul 2015 |
Last Visit | 21 Jul 2015 |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 0 |
terravictorica wrote:Nu e asa. Faza cu geo-targeting se regaseste doar la sectiunea "Surveys". Oricum, cei de la "CrowdFlower" vor modifica din septembrie modalitatea de acces la nivele de lucru pentru task-uri. In bine zic ei! Asadar, un pic de rabdare!
shpritz wrote:@Foreverrr ce taskuri faci? vad ca iti merge bine.
Da-ne si noua ceva ID-uri.
Posts | 1,688 |
Member Since | 12 Aug 2013 |
Last Visit | 12 Apr 2022 |
Likes Given | 1,025 |
Likes Received | 2,229/754 |
ptc4money wrote:Nu ai de ce sa iei warn, daca ai timpul si dispozitia necesara, poti face un topic nou cu un mic/mare ghid pentru taskuri, dupa posibilitati, care sa includa tips-uri ori ceea ce consideri relevant in efectuarea cu succes de taskuri.
O seara placuta si succes!
Posts | 1,688 |
Likes Given | 1,025 |
lauracristea wrote:Buna,
Stiu ca sunt aici de doar 3 zile, dar in ciuda faptului ca am mai mult de 70% la entrance exam, se pare ca am primit mesajul acela cu "something is preventing you....".
Le-am scris celor de la CrowdFlower, ce altceva as mai putea face?
Multumesc frumos.
Laura
AlexisCF wrote:UPDATE:
Hi Everyone!
We shortly released the Entrance Exam, but experienced problems with our servers due to the large quantity of people completing the Exam. (We're glad people are interested!) The exam will be removed temporarily and return when we resolve the errors with our servers.
My team and I really apologize for this unfortunate circumstance. It was somewhat out of our control, so we're going to do what we can to ensure that this does not happen again. Thanks for understanding!
Posts | 1,688 |
Likes Given | 1,025 |