Buna treaba,

shpritz wrote:Eu am comis-o la Decide for Product Manuals: Model Numbers and Model Names. Mi se pare naspa chestia asta cu banatul for ever... Nu ai de unde sa'ti dai seama exact care sunt numerele si care sunt numele si toate cele, e si mai naspa ca in cazul in care iti dai seama ca nu stii nu poti anula, sau cere alta imagine.
Parerea mea e ca ar trebui ca restrictia sa fie pe o anumita perioada nu pentru totdeauna.
skynet84 wrote:foarte bine newspapetimes!!! sper ca am mai multe taskuri si eu , dar trebuie sa ne uitam mai des la tasks che iese farà orar
![]()
nutelena wrote:buna seara
e primul meu post pe forum asa ca putina ingaduinta daca se poate
e foarte misto chestia cu taskurile dar....
la mine a fost ceva tare ciudat
am facut 13 "task" uri de 0.10 si la 4 dintre ele cica nu am raspuns corect
desi pot sa bag mana in foc ca 12 din 13 au fost corecte
detaliez putin
la ultimul de ex imi da o lista in care ei zic ca sunt 11-20 "leaders" dar de fapt sunt doar 9
http://www.aircominternational.com/AboutAIRCOM/management.aspx
si imi zic ca am facut taskul gresit deoarece pe pozitia a 3-a este Steve Bowker si nu Calum Byers cum apare in link
la altul imi zice ca pe pozitia a n-a este o persoana care de fapt nu exista pe pagina respectiva
oricum le-am trimis la toate cele 4 care am considerat ca is ok din punctul meu de vedere o "reclamatie"
acum sa vad daca raspund
poate un ajutor ceva de la moderatorii romani?
mentionez ca nu mai am linkurile la paginile respective dar ele au fost puse in "Send feedback"-urile respective
seara buna