respekt wrote:Искам да напиша един коментар за помощ към новите потребители които започват да решават задачи, защото виждам че доста се бъркат с надписите които излизат по задачите. Та така:
1. Първо: За приключена задача, която няма няма да ти пуска повече докато не се смени номера й, излиза надпис:
Само при този надпис няма смисъл да я пускате вече задачата, но това е само докато пуснат нов номер(ID) на задачата.
2. Второ: Това са другите два надписа които излизат:
При тези два надписа означава, че в момента няма наличен свободен слот за задачата, но това не означава че няма да ви пусне пак след час или два или може дори след 5 мин., но за да ви пусне е необходимо да се рефрешва задачата докато се освободи слот и ви даде да решавате.
ПС: за рефреш бих предложил да потърсите някой addon за браузъра който използвате, защото ако рефрешвате по обикновения начин става много бавно и всеки ще се откаже лесно.
Дано съм бил полезен с този си коментар.
Posts | 2,736 |
Member Since | 26 Aug 2010 |
Last Visit | 17 Oct 2023 |
Likes Given | 1,638 |
Likes Received | 2,255/904 |
Posts | 2,736 |
Likes Given | 1,638 |
Posts | 2,736 |
Likes Given | 1,638 |
Nask0BS wrote:Е, аз вече се натъкнах на 2 такива задачи (+ една моя грешка) и рейтинга ми падна под минимума за 10c тасковете. Пуснал съм тикети, да видим.
den4o7 wrote:Рзличните задачи имат различно изискване за accuracy, например някои ще иамта изискване за 70%, други за 80% и т.н, така че провери другите задачи.
GODNET, accuracy-то ми падна под 70, сега какво? Не ми дава да продължа...
Posts | 2,736 |
Likes Given | 1,638 |
buldan75 wrote:den4o7 wrote:Рзличните задачи имат различно изискване за accuracy, например някои ще иамта изискване за 70%, други за 80% и т.н, така че провери другите задачи.
GODNET, accuracy-то ми падна под 70, сега какво? Не ми дава да продължа...
Незабравяйте, че е уикенда, а "белите" хора почиват през него![]()
Очаквайте отговорите на вашите писма, както и нови задачи утре, Понеделник.
Желая на всички успех.![]()
Posts | 2,736 |
Likes Given | 1,638 |
buldan75 wrote:den4o7 не се притеснявай,
70% си е добра прецизност. Предполагам, че си докладвал за някои въпроси, чрез опцията "This test question is unfair or incorrect!", което автоматично им изпраща запитване и ще разгледат твоя случай и ако задачите наистина са били неправилни, то ще ти вдигнат обратно %.
От това, което знам от Joao е че самите фирми не знаят на 100% отговорите, така че при доклад те разглеждат всеки случай отделно. Все пак администрацията насе явява посредник между хората/фирмите, които предоставят задачите и Нас, в лицето на потребители.
Мога да посъветвам den4o7 да потърси задачи с по-ниско изискване за % accurancy, макар и да е с по-ниска стойност. Целта е да ти се вдигне процента при тяхното изпълнение, за да можеш да работиш по всички задачи. Изпълнявай само задачите, на които си сигурен в отговорите на 100%. Все пак ако се двуомиш е по-добре да се възползваш от опцията "Give up" и да оставиш задачата.
Желая ти успех